Τρίτη 8 Απριλίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ

Κaλημερα σημερα το προγραμμα εχει τηλεοπτικο ενδιαφερον μιας και περιεχει τους επαναληπτικους αγωνες των 8 του championς league ,στοιχηματικα μαλλον μετριο ενδιαφερον εχει.Ας τα παρουμε κατα χρονολογικη σειρα να δουμε τι θα κρατησουμε.Για ακομη μια φορα οι αποδωσεις του οπαπ ειναι για γελια, ιδιαιτερα στα ματς του championς league π.χ η Τσελσι στο 1,22.Αν επαιζε Τσελσι -Σαντερλαντ ποσο θα το εδιναν 1,01?


115 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ
Παρα πολλες απουσιες η Γουεστ Χαμ 14 στον αριθμο,ετσι οταν το ειδα λεω πολυ ωραιο το 2 ,ομως δεν ειναι ετσι αφου το ματς ειναι παντελως αδιαφορο αφου η Γουεστ σωθηκε και η Πορτσμουθ βγηκε στην ευρωπη.Παιχτηκα παντως προς το χ2 παει το ματς.Αν και πεφτει παραδοξως εξω ο ασσος.

143. ΣΑΛΙΣΜΠΕΡΙ – ΕΞΕΤΕΡ
Η Σαλίσμπερι είναι αδιάφορη βαθμολογικά σε αντίθεση με την Έξετερ η οποία προσπαθεί να παραμείνει στα play off ανόδου. Οι γηπεδούχοι έχουν απομείνει με μόλις 14 ετοιμοπόλεμους παίκτες!


146 ΦΑΡΣΛΕΙ -ΝΤΡΟΙΛΣΝΤΕΝ
Η Φαρσλει ειναι φορμαρισμενη,θελει τ η νικη για να εξασφαλισει τη σωτηρια και απο την αλλη η Ντροιλσντεν ειναι υποβιβασμενη και μαθηματικα ,ειναι ντεφορμε και δινει το 7 ματς σε 15 μερες.

154 ΑΤΛΑΣ-ΜΠΟΚΑ
Παω με το χ2 γαιτι πολυ απλα θεωρω τη Μποκα καλυτερη ομαδα αν και εχει απουσιες(Ρικελμε,Ιμπαρα,Λεντεσμα).Μαζι με την αποστολη ταξιδεψε και ο Μαραντονα.Το γηπεδο της Ατλας θα ειναι sold out.

153 ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ
Το ματς γινεται σε υψομετρο 4000 μ.