Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Καλησπερα σε ολους οι σημερινες μου εκτιμησεις ειναι :

324 2χ
Καταρχην πεφτει πολυ εξω το 2 ,η Αντερλεχτ εχει πολλες απουσιες μεταξυ αυτων και ο πρωτος σκορερ της Χασαν κ.α.Η Μπορντο ειναι φορμαρισμενη παει καλα στο πρωταθλημα της παιζει καλο ποδοσφαιρο οσο την εχω δει τουλαχιστον και πιστευω οτι ειναι σε θεση τουλαχιστον να μη χασει.

333 χ2
Εδω σιγουρα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος αλλα πιστευω οτι δυσκολα θα χασουμε εκει μεσα.

343 1
Η κλαμπ Αμερικα ξεκινησε μετρια το πρωταθλημα πιστευω οτι σιγα σιγα θα ανεβασει στροφες και νομιζω οτι ειναι σε θεση να κερδισει τη Μοναρκας
Αυτη την τριαδα βλεπω για την τεταρτη,οσο για την πεμπτη χωρις να εχω τα τελ νεα βλεπω
411 2
413 2χ
416 2
οσο για ατα υπολοιπα ματς σαςπαραθετω καποια χρησιμα στοιχεια:

312
Η Ζενιτ εχει παρα πολυ καιρο να παιξει ποδοσφαιρο,εχει πολυ κρυο στη ρωσια απο την αλλη η Βιγιαρεαλ δεν παει πολυ καλα εκτος εδρας πρωτο σημειο το χ πεφει εξω το χ2

314
Η Αεκ με νεο προπονητη εστω και υπηρεσιακο ειλικρινα δεν ξερω αν ηταν ο Φερερ στον παγκο θα το επαιζα 2 τωρα ομως οι παιχτες της Αεκ θα εχουν διαφορετικη ψυχολογια .Η Χεταφε εχει μια καλοδουλεμενη ομαδα και παιζει στρωτο ποδοσφαιρο.

315
Η Εβερτον εχει απουσιες οπως ο αρτετα λογια επιστρεφουν οι Αγιεγμπενι,Πιενναρ,Γιομπο.Η μπραν εχει να παιξει απο τον Νοεμβριο εξω υπαρχει μια ελαφρια πτωση του 2.

322
Η Μιλαν χωρις το ΚΑ-ΠΑ-ΡΟ δηλ Κακα,Ροναλντο(εχει τραυματιστει και σκεφτεται μετα απο τους συνεχεις φετινους τραυματισμους να αποχωρησει απο την ενεργο δραση).

411 Πεφτει το 2 παντου
412 Πεφτει το 2 και το χ
413 πεφτει το 2 και το χ
416 πεφτει το 2 πολυ εξω