Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ

Καλό μήνα σε όλους και προσοχή στους ψεύτες!

Ο απολογισμός της χθεσινής μέρας έδειψε ότι δεν πήγαμε καλά, είχαμε μόλις 1 στα 4, πέρασε βέβαια το Χ με 3,50 απόδοση καλύπτοντας σημαντικά τη χασούρα απ τα άλλα τρία αλλά δεν παύει να ήταν αποτυχία η χθεσινή μέρα. Αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω είναι το γεγονός ότι η στήλη με τη βασική 2αδα, μετρά 3 στα 26!! Μιλάμε για τραγικό ποσοστό, ιδίως μάλιστα όταν κλείσαμε το 17 με 100% κέρδος επί του κεφαλαίου σου, φτάνοντας τις 2000 μονάδες, και μέσα σε 3 μήνες το 18, να έχεις απολέσει το 50%. Μην έχετε αμφιβολία ότι στο τέλος του 18 πάλι θετικό θα είναι το πρόσημο, μέχρι τότε συνεχίζουμε με μελέτη και δουλειά.

Α Γαλλίας: Ναντ Σεντ Ετιεν Χ2 1,72 (18:00)
Η Σεντ Ετιεν μέχρι και πριν τη διακοπή ήταν σε εκπληκτική κατάσταση, η ομάδα πήγαινε τρένο και εκεί που πάλευε για την παραμονή, πλέον διεκδικεί στα ίσια την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή τη βελτίωση βοήθησαν και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Η Σεντ Ετιεν έχει καλό υλικό, βέβαια εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική και το σημερινό παιχνίδι είναι 6ποντο καθώς και η Ναντ παλεύει για μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός απρόοπτου και η 6η θέση στη Γαλλία θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ναντ απ την άλλη είναι στην 6η θέση, σήμερα θα μπορούσε να πει κανείς, ότι παίζει για δύο αποτελέσματα αφού η Σεντ Ετιεν είναι στην 9η θέση και 3 βαθμούς πίσω της. Η Ναντ πριν την διακοπή, φαινόταν σκασμένη. Είχε χάσει τελείως τη φρεσκάδα της. Αγκομαχώντας πηγαίνει. Εντός έδρας μετρά (7-2-5). Εχει θέμα στο γκολ, δεν βρίσκει εύκολα δίχτυα και θεωρώ ότι οι αποδόσεις θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένες κ αφού δίνω ίδιες πιθανότητες και στις δύο ομάδες θα πάω προς τα δεξιά που έχει καλύτερη απόδοση και καλύπτομαι στην ισοπαλία.

Α Τουρκίας: Γαλατασαράι Τραμπζονσπορ 1 1,50 (19:00)
Δεν έχω να κάνω ιδιαίτερες αναλύσεις, Η Γαλατασαράι βρίσκεται στην κορυφή, ακολουθεί σε απόσταση βολής η Μπασακσεχίρ όπως και η Μπεσίκτας. Περιθώρια για γκέλα εντός έδρας δεν υπάρχουν αν δεν θέλει να χάσει την μοναξιά της κορυφής. Και υποδέχεται την 5η Τραμπζον που μετρά 7 νίκες στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια. Η Γαλατά προέρχεται και απ το 0-0 με τη Φενέρ οπότε ψάχνει και  την επιστροφή στις νίκες και η αλήθεια είναι ότι κόντρα στην Τραμπζον που της έχει πάρει τον αέρα μπορεί να το καταφέρει.

Καλή τύχη.