Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΑΙΞΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ 0-0

Μεσοβδόμαδα παρ ότι είχε Τσάμπιονς Λιγκ, όπως θα είδατε, έγινε το παράδοξο και δεν ανέβασα στήλη. Προφανώς δεν ήταν τυχαία επιλογή. Εστίασα στο live και δικαιωθήκαμε την Τετάρτη όπου έγινε πανηγύρι. 



Απ την άλλη ο Διονύσης, συνέχισε ακάθεκτος μετά το 4 στα 4 της Κυριακής και πήγαινε από ταμείο σε ταμείο, όλες τις ημέρες ακόμα και χτες. Όπως γράφει και σήμερα ο ίδιος, συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει.


Μην φλυαρούμε άσκοπα και πάμε στις προτάσεις:

Β Ιταλίας: Πεσκάρα Αβελίνο G/G 1.57 (16:00)
Για την Πεσκάρα του Ζέμαν τι παραπάνω να πούμε; Ο 70χρονος τεχνικός, δε γίνεται αλλάξει μυαλά λίγο πριν τη σύνταξη. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν του αρέσει να κερδίζει η ομάδα του με 1-0, όπως έγινε κόντρα στην Πάρμα που όπως δήλωσε και ο ίδιος, εγώ θέλω νίκες με γκολ. Θέλω τη μπάλα να τη βλέπω στα δίχτυα. Ήταν κάποιες απ τις χαρακτηριστικες φράσεις που είπε στη συνέντευξη τύπου μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα της Πάρμα. Προφανώς σήμερα εντός έδρας αναμένω ανάλογο στυλ ποδοσφαίρου. Ούτως ή αλλως εντός έδρας η Πεσκάρα πάντα δημιουργεί φάσεις και απ την άλλη έχεις και μία Αβελίνο που είναι χαρά του θεάματος. Ενδεικτικά αναφέρω τα τελευταία 6 παιχνίδια της 1-3, 1-1, 2-1, 3-2, 1-2, 2-3. Όσα φάμε και όσα βάλουμε. Μπορεί το παχνίδι να έρθει 0-0, το σωστό παίξιμο είναι το αμφίσκορο και το over.

Σουπερλιγκ: Λαμία Παναθηναϊκός 2 2,10 (20:30)
Ομολογώ ότι δεν περίμενα να δω ποτέ τον Παναθηναϊκό να παίζει με νεοφώτιστη ομάδα, να έχει τον κόσμο στον πλευρό του και άρα παράγοντας έδρα να παίρνει τυπικό χαρακτήρα και το διπλό να είναι στο 2,10. Ναι, ο Παναθηναϊκός έχει να κάνει διπλό εδώ και 8-9 μήνες. Ναι ο Παναθηναϊκός οδεύει προς ξεπούλημα τον Ιανουάριο για να βγει η χρονιά. Ναι σήμερα υπάρχουν απουσίες. Αλλά ρε παιδιά όχι και 2,10 το διπλό με τη Λαμία, είπαμε. Αν το έβρισκα στο 1,70-1,80 δεν θα ασχολιόμουν καν, τώρα στο 2,10, θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στο διπλό. Πέραν όλων των άλλων, ο Παναθηναϊκός θέλει να φτιάξει και ψυχολογία ενόψει ντέρμπι. 

Φυσικά  είμαι έτοιμος και για τα λαϊκά δικαστήρια στο Facebook αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει. Και τώρα που είπα λαϊκά δικαστήρια. Μέχρι πρόσφατα χαιρόμουν διότι στα social media του Betseceret ήμασταν μία παρέα. Απ' ΄τότε το 2008 που ξεκίνησα μέχρι σήμερα. Τότε το 2009 που ξεκίνησα τις πρώτες προτάσεις για live betting στο twitter... τότε που ήμουν απ τους πρώτους στην Ελλάδα που το έκαναν αυτό, αν όχι και ο πρώτος. Πλέον τα χρόνια έχουν περάσει, η παρέα έχει μεγαλώσει και δυστυχώς μέσα σε αυτή την παρέα έχουν μπει άτομα, που νομίζω οτι έχω κάποια γυάλινη σφαίρα και είμαι η συνταγή για το ταμείο. Αν δεν γίνει αυτό θα μπει ο άλλος να πει την μαλακία του. Λοιπόν, επειδή ένας την προηγούμενη Κυριακή μπήκε και έλεγε τα δικά του, προφανώς έλαβε τις σχετικές απαντήσεις μαζί με το μπλοκ του, παρόμοια περιστατικά δεν θα γίνουν ανεκτά. Προτιμώ να μαστε λιγότεροι και μία παρέα παρά μερικές χιλιάδες και να χουμε και 2-3 μαλάκες να λένε τα δικά τους.



Καλή τύχη.