Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡ 0-0

Έχεις χάσει στο πρώτο παιχνίδι 2-0 στην έδρα σου, παίζεις μέσα στο Μπερναμπέου, κάνεις πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και δεν το βάζεις είσαι άξια της μοίρας σου. Η Ρεάλ χωρίς να κάνει κάποια σπουδαία φάση κέρδισε 2-0 και πήρε την πρόκριση. Το θέμα είναι ότι με τις χαμένες ευκαιρίες της Ρόμα δεν πληρωθήκαμε το Combo με 1 και Over. Τι να πεις, συμβαίνουν και αυτά. Στο άλλο παιχνίδι, η Βολφσμπουργκ όπως αναμενόταν πήρε και αυτή την πρόκριση. Πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθώ στοιχηματικά με το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς το Τσέλσι Παρι Σ. Ζ.

Η Ρόμα είναι αυτή που συνεχίζει κ χάνει ευκαιρίες. Πόσες ακόμη όμως? Όταν παίζεις στο Μπερναμπεου είναι αυτοκτονία να χάνεις τόσες ευκαιρίες

Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016


2053 Χημιχ 1,91/2,10 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Ακριβές σκορ 0-0 ημιχ 3,50/2,75 κατά μ.ο διαδικτυακά
Το 2-1 στο Παρίσι του πρώτου αγώνα αναμφίβολα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και θεωρητικά, όλα μπορούν να συμβούν. Στο πρώτο παιχνίδι, είδαμε τους μπουκ να υποτιμούν την Τσέλσι, τον πλήρωσαν στο Live για όσους θυμούνται και μετά μας πλήρωσε και η Παρί με την ανατροπή της. Η φετινή Τσέλσι προφανώς δεν θέλγει με την απόδοσή της. Με τον Χίτινγκ στον πάγκο ναι μεν είναι αήττητη στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μετρά (5-7-0). Για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε στην ισοπάλια το σάββατο κόντρα στη Στόουκ, όπου ήταν και το δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Κακά τα ψέματα, η Τσέλσι για να σώσει τη χρονιά, το αποψινό είναι το σημαντικό παιχνίδι. Ο Χίτινγκ ξέρει πολύ καλά ότι η Τσέλσι προκρίνεται με μισό μηδέν. Συνεπώς αναμένω ότι θα το πάει όσο πιο κλειστά μπορεί το παιχνίδι, θα δώσει βάση στα μετόπισθεν και θα ψάξει να βρει την ευκαιρία να κάνει το 1-0 και να πάρει την πρόκριση. Ο Χιτινγκ ξέρει πολύ καλά ότι αν γίνει παιχνίδι ρυθμού, η Τσέλσι δεν έχει καμία τύχη. Τόσο απλά. Απ την άλλη και η Παρί, που επίσης είναι το παιχνίδι της χρονιάς και για εκείνην (μεχρί το επόμενο) καθ ότι, το έχει πάρει εδώ και μήνες το πρωτάθλημα στη Γαλλία δε νομίζω ότι είναι επιτυχία, δεν έχει επίσης κανέναν λόγο να ανοιχτεί. Έχει το υπέρ της σκορ και βάση αυτού θα χτίσει πάνω του. Έχοντας λοιπόν την εικόνα του παιχνιδιού στο μυαλό μου, αναμένω ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο και με πιθανό σκορ, κουλουράκια. Και στο δεύτερο ημίχρονο κλασικά, θα έχουμε πολύ live betting.... σας το εγγυώμαι. 

Καλή τύχη.