Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΥΨΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ, ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Μετά από ένα ανούσιο στοιχηματικό μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου όπως θα διαπιστώσατε και το έγραψα δεν ανέβασα στήλη στο site. Το να πω κάτι, χωρίς να το παίξω, απλά και μόνο για να υπάρχει κάτι στο site, για μερικά κλικ επισκεψημότητας παραπάνω, δεν το έχω κάνει ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται. Και το αναφέρω κυρίως για τους νεότερους αναγνώστες διότι είναι γεγονός ότι η παρέα μας έχει μεγαλώσει και σας οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια στο Betsecret με όλους εσάς, είναι το σημαντικότερο όλων. Όταν ας πούμε κάνουμε live (να θυμίσω ότι εν έτει 2009 στο twitter ήμουν απ τους πρώτους στο χώρο, που έδιναν εκτιμήσεις για live betting) και είμαστε μία παρέα σε Fb και Twitter, εσείς με τις απόψεις σας, εγώ με τις δικές μου για να γίνει η κατάλληλη σύνθεση. Ξέρετε βέβαια ότι αυτό που θα προτείνω, το έχω παίξει ήδη, εξού και ανεβαίνουν και τα δελτία, προς απόδειξη αυτού. Επίσης, αν δεν παρακολούθω, μελετώ ένα παιχνίδι. ε δεν θα γράψω κάτι στο live απλά και μόνο για να υπάρχει μία πρόταση. Επαναλαμβάνω ότι αυτά τα λέω κυρίως για τους νεότερους φίλους μας.

Το χω γράψει και πρόσφατα, η διαχείριση του κεφαλαίου και στο πότε παίζω και στο πότε δεν παίζω είναι εξίσου σημαντική. Μεσοβδόμαδα δεν έπαιξα καθόλου, σήμερα στη 2αδα, χαλάω μόνο 20 μονάδες, παίζω άμυνα. Παρ ότι έχω μόλις δύο στα εννέα κερδισμένα δελτία, εν τούτοις είμαι χαμένος μόλις κατά 30 μονάδες. Αύριο και μεθ αύριο θα κάνουμε πιο δυνατό παιχνίδι.

Αρκετά φλυάρησα πάμε στα σημερινά,

Από σήμερα για αύριο τσεκάρουμε τον 1 του Παραλιμνι στην Κύπρο κ την έκπληξη της Νταγκεναμ στην έδρα της Νιουπορτ. Αναλυτικά αύριο στ site.
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

2046 Χ 3,10 2 3,60/Χ 3,50 2 4,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Ομολογώ ότι περίμενα πιο μοιρασμένο το σετ και εξηγούμαι. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή. Η μεν Ντάγκεναμ είναι στο +2 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και η Νιούπορτ στο +6. Κατά συνέπεια, μιλάμε για παιχνίδι εξάποντο. Η Νιουπορτ έχει τη δεύτερη χειρότερη έδρα στην κατηγορία (1-5-6), προέρχεται βέβαια απ τη νίκη εκτός έδρας επί της Γιορκ και συνολικά μετρά δύο νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια. Η Νιουπορτ τσίμπησε και 500 χιλιάδες λίρες απ τη μεταγραφή του Ουάσιγκτον στην ΚΠΡ, που είχε ως ποσοστό μεταπώλησης στην Πιτέρμπορο. Η Ντάγκεναμ απ την άλλη είναι η ομάδα που έχει τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία αλλά ταυτόχρονα εκτός έδρας μετρά ήδη 4 νίκες. Με τον Στιλ στον πάγκο έχει βελτιωθεί αισθητά, παλεύει τα παιχνίδια της, έχει φτιάξει και ψυχολογία, ως εκ τούτου η αξία είναι στην κόντρα. Πάμε με Χ2 σε αποδ. 1,87 έξω, 1,67 στον ΟΠΑΠ.

2055 Χ 3,10 2 4,15/Χ 3,50 2 4,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Αν κάποιος πιστεύει ότι επειδή η Μάντσεστερ Γιουν. κέρδισε, έτσι όπως κέρδισε, τη Λίβερπουλ τα προβλήματα λύθηκαν, είναι μάλλον γελασμένος. Η Γιουνάιτεντ όντως πήρε τεράστια νίκη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ο Φαν Χάαλ πήρε βαθιά ανάσα και εκεί όπου η απόλυση του ήταν από μέρα σε μέρα, πλέον προκύπτει απ το ρεπορτάζ ότι μάλλον αλλαγή σκυτάλης ίσως έχουμε και το καλοκαίρι (!!) Τον Φαν Χάαλ προς το παρόν, τον σώζει, το φορμάρισμα του Ρούνει. Ωστόσο, τα προβλήματα δε λύθηκαν, απλά μπήκαν κάτω απ το χαλί. Η Σαουθάμπτον απ την άλλη δείχνει να βρίσκει ξανά τη φόρμα της, προέρχεται από δύο καλές νίκες με γεμάτες εμφανίσεις και δε νομίζω ότι θέλει και πολύ, μέσα στο Ολντ Τραφορντ να γίνει η κηδεία. Η οποία Σαουθάμπτον απέκτησε και τον εξαιρετικό φορ Οστιν, ο οποίος θα είναι στον πάγκο σήμερα, όπως και ο Πελέ. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Λονγκ. Πάμε λοιπόν στην έκπληξη στο Χ2 με απόδοση στο 2,03 έξω.

2182 1 2,00/1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Ο άσσος έχει κάνει βουτιά. Άνοιξε στο 2,75 πλέον παίζεται πέριξ του 2,00 έχοντας χάσει μεγάλο μέρος της αξίας του. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για το Παραλίμνι που προέρχεται απο 8 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού όπου παλεύει να μπει στα πλέι οφ. Η παράδοση, αν και ουδέποτε την υπολογίζω σοβαρά, εν τούτοις μιλά ξεκάθαρα καθ ότι στα τελευταία έφτα παιχνίδια το Παραλίμνι έχει κερδίσει και τα εφτά!! Ο Άρης Λεμεσού περνά ένα ντεφορμάρισμα, με τρεις νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Εκτιμώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες το Παραλίμνι, εκμεταλλευόμενο το ντεφορμάρισμα του Άρη.

2204 1 1,70/1 1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Αν και λίγο νωρίς, ένεκα του ότι είμαστε ακόμα στο Γενάρη αλλά το αποψινό παιχνίδι της Γκινγκάμπ έχει χαρακτήρα must win για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μία Γκινγκάμπ που έχει μόλις μία νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια, είναι πλέον κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και χρείαζεται μία νίκη επανεκκίνησης. Είμαι βέβαιος ότι αναλύοντας το πρόγραμμα με τους πιθανούς βαθμούς που μπορεί να πάρει, οι ιθύνοντες της Γκινγάμπ, δίπλα απ το σημερινό παιχνίδι, θα έχουν σημειώσει το 3. Η Γκινγκάμπ υποδέχεται τη Μπαστιά, που παραδοσιακά είναι αδύναμη μακριά απ την Κορσική, ακόμα εκτός έδρας δεν έχει νίκη (0-4-6) και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Γκινγκάμπ, παρ ότι θα υπάρχει κούραση μετά τα 120 λεπτά του Λιγκ Καπ, για επιστροφή στις νίκες. Άσσος λοιπον.

Καλή τύχη.