Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: 2ΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Εξαιρετικά τα πήγαμε χτες όπου πλήρωσε η δυάδα στο site με τον άσσο της Αντάλιασπορ και το διπλό της Ιντερ αμφότερα στο 2,00. Φυσικά αξίζει να σημειωθεί η επική ανατροπή της Αντάλιασπορ όπου παρ ότι έπαιζε με 10 παίχτες απ τα μέσα του α ημιχρόνου και έχανε 0-2 στο ημίχρονο το γύρισε σε 3-2 και το πανηγύρισαν λες και κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών ήταν ο "πολυς" Ετό (όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτό). Η Ιντερ πέρασε ξεκούραστα 0-4.

Και κάπου εδώ, όσοι ακολουθησατε τη 2αδα στο site, κάντε Cash out και πληρωθείτε... Καλό βράδυ σε όλους
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Πάμε τώρα στα σημερινά για να κάνουμε πάλι το repeat

931 1 1,80 (17:15)
Η Ξάνθη μετρά αισίως μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια και υπήρξαν σοβαροι κλυδωνισμοί στην ομάδα. Παρά όμως τα σενάρια για την απομάμκρυνση του Λουτσέσκου, ο Πανόπουλος τον στήριξε χωρίς περιστροφές άλλωστε ξέρει και ο Πανόπουλος ότι ο αυτός που φταίει λιγότερο ειναι ο Ρουμάνος τεχνικός ανεξαρτήτως αν ανέλαβε ως όφειλε την ευθύνη για την ήττα απ τον Πλατανιά, την προηγούμενη αγωνιστική. Δόθηκε το σύνθημα της νίκης κόντρα στη Βέροια σήμερα για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Εχει καλές επιστροφές με τον Μπέρτο, τον Βασιλακάκη, τον Παπαστεριανό και τον Γουάλας. Η Βέροια απ την άλλη, οκ τρέχει ένα αήττητο εκτός έδρας, για μία ομάδα σαν τη Βέροια να μην έχει γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας είναι αφύσικο. Η Βέροια προέρχεται απ την ήττα απ τον παναθηναϊκό στο 84 και κατά συνέπεια συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Σήμερα ο Γεωργιάδης έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες πέραν των μακροχρόνιων, έχει εκτός Γιουσούφ, Αμπντούν, Μπερεμπασβίλι και Μαγέφσκι. Κάτω απ αυτές τις συνθήκες ο άσσος, έστω και σορταρισμένος στο 1,80, μου κάνει.

12.12.09 - Morecambe 5-0 Bournemouth, League 212.12.15 - Bournemouth 2-1 Manchester United, Premier League Πως τα φέρνει η ζωη...
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

1013 2 1,60 (21:30)
Η Βασίλισσα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, προέρχεται απ τη σαρωτική νίκη επί της Μάλμε με το 8-0. Χτες η Μπαρτσελόνα γκέλαρε εντός έδρας κόντρα στη Λα Κορούνια, παρ ότι βρέθηκε να κερδίζει με 2-0. Οπότε είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τη Ρεαλ να μειώσει τη διαφορά απ τους Μπλαουγκράνα και να είναι σε απόσταση βολής. Η Βιγιαρεάλ απ την άλλη δεν είναι θέλγει με την απόδοσή της, εντός έδρας ωστόσο είναι δυνατη 5-1-1. Σίγουρα η Ρεαλ δε θα κάνει πάρτι όπως με Χετάφε και Μάλμε αλλά έχω την αίσθηση ότι θα φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης, επιστρέφουν και οι Ισκο, Μαρσέλο και Ράμος, για να εκμεταλλευτεί και το στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα.

Καλή τύχη