Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, πλήρωσε και η δυάδα του site με Βέλγιο (1,80) όπου είχε παιχτεί σχεδόν απ όλο τον πλανήτη και Ελλάδα (1,85) αλλά γενικότερα σχεδόν όλα τα σημεία που είχαν φορτωθεί πέρασαν. Στα σημερινά τώρα, το κουπόνι περιλαμβάνει κυρίως τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Παρά ταύτα έχω καταλήξει σε μία τριάδα.

249 goal/goal 1,50
Η Γέοβιλ μετρά ήδη τρία γκολ/γκολ σε τέσσερα παιχνίδια τη στιγμή που η Μπόρνμουθ έχει και τα τέσσερα παιχνίδια της στο γκολ/γκολ. Η Γέοβιλ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη στιγμή μάλιστα που θεωρούνταν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και βρίσκει δίχτυα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές με χαρακτηριστική άνεση. Στη Μπόρνμουθ από την άλλη μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες με 1-1, ακολούθησε η βαριά ήττα με 5-3 από τη Σέφιλντ Γιουν. ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα πέναλτι στο Λιγκ Τρόφι. Η μεγάλη είδηση είναι ο γνωστός Χάρι Ρέντναπ, ο πρώην προπονητής της Τότεναμ ανέλαβε ρόλο τεχνικού συμβούλου στη Μπόρνμουθ. Εκτιμώ ότι θα βρουν δίχτυα αμφότερες οι ομάδες.

250 2 1,85
Ομάδες με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα με τη μεν Γουόλσολ να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και τη δε Μίλτον Κέινς Ντονς να είναι από τα φαβορί για την άνοδο αφού διαθέτει πολύ καλό ρόστερ. Η Μίλτον είναι μία υγιής ομάδα σε όλα τα επίπεδα και ο πρόεδρος έχει θέση ως στόχο την αυτόματη άνοδο. Δύο νίκες και από μία ισοπαλία και ήττα μετρά η Μίλτον σε αυτές τις 4 πρώτες αγωνιστικές ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε από τη Νορθάμπτον στο Λιγκ Τρόφι, ένα θέσμο που δεν την πολυενδιέφερε είναι η αλήθεια για αυτό και ο Καρλ Ρόμπινσον ξεκούρασε κάποιους βασικούς. Η Γουόλσολ από την άλλη μετά την ήττα της πρεμιέρας με 3-0 από την Ντονκάστερ, μετρά δύο ισοπαλίες και μία νίκη εκτός έδρας επί της Νοτς Κάουντι. Η Γουόλσολ όπου έχει πολλούς νεαρούς σε ηλικία παίχτες και αυτό στοιχίζει σε εμπειρία και στο πως διαχειρίζονται τα παιχνίδια. Παρ ότι προηγήθηκε 2-0 επί της Μπράντφορντ και θα έφευγε με ένα σπουδαίο διπλό εν τούτοις δέχθηκε δύο γκολ και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Πάμε με το διπλό που έξω κυκλοφορεί σε αποδ. άνω του 2,00.

262 2 1,75
Η Μπαρνέτ δικαιώνει πλήρως τις εκτιμήσεις που την ήθελαν να είναι από τα καυτά φαβορί για τον υποβιβασμό καθ ότι είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι και ήδη μετράει 3 ήττες σε 4 παιχνίδια. Από την άλλη η Τζίλιγχαμ έχει 3 νίκες σε 4 παιχνίδια ενώ μεσοβδόμαδα το πάλεψε στο Λιγκ Τρόφι κόντρα στην Κρόουλι για να ηττηθεί στο 86 με 3-2. Έχει πολύ καλό ρόστερ και θα παλέψει για την άνοδο. Ο προπονητής της Τζίλιγχαμ ο Άλεν έχει περάσει τρεις φορές από τον πάγκο της Μπαρνετ, οι δύο σε ειδικές αποστολές με πιο πρόσφατη την περσινή όπου κατάφερε και την έσωσε. Ο Άλεν ξέρει όσο λίγοι τα κατατόπια εκεί στο Άντερχιλ και βάσει το τι μας έχουν δείξει έως τώρα οι δύο ομάδες, πάμε με το διπλό αλλά τέτοιες αποδόσεις στις μικρές Αγγλίες σε διπλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν ιδιαίτερη στοιχηματική αξία.

Καλή τύχη.