Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Η ΚΟΡΥΦΗ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας, εκεί που θα αναμετρηθούν η Γαλλία με την Κροατία, οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θα έλεγε κανείς ότι με την παρουσία των δύο αυτών ομάδων στο τελικό έχει απονεμηθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Η Κροατία έχει κάνει την υπέρβαση της, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στον τελικό. Τρομερή φουρνιά ποδοσφαιριστών ξεπέρασε και την ομάδα του Σούκερ, του Ασάνοβιτς κτλ Η Κροατία που έχει δείξει μέταλλο, έχει πάρει τρεις σερί προκρίσεις στα νοκ αουτ μετά το 90λεπτό, δύο στα πέναλτι και μία στην παράταση. Στον ημιτελικό με την Αγγλία, τα γράφαμε και χτες, μπηκε μουδιασμένα στο παιχνίδι απ το 30 και μετά το ισορρόπησε και εν συνεχεία ήταν δικός της μονόλογος το παιχνίδι. Ωστόσο, έχοντας παίξει 360 αγωνιστικά λεπτά, στα νοκ αουτ αντιλαμβάνεστε και εσείς ότι υπάρχει και ο παράγων κούραση. Ειδικά μετά το 70 στο παιχνίδι με την Αγγλία τα πόδια βάρυναν, ειδικά ο Μόντριτς έπαιζε με το μυαλό και όχι με το σώμα. Έβγαλαν όμως πάθος και πίστη για τη νίκη και το κατάφεραν. Μην έχετε ουδεμία αμφιβολία ότι το ίδιο θα κάνουν και σήμερα. Θα μπουν δυνατά, με πάθος για να πάρουν το χρυσό μετάλλιο. 

Απ την άλλη όμως, η Γαλλία δεν είναι Αγγλία. Είναι πολύ πιο ποιοτική απ την Αγγλία, ήταν εξαρχής απ τα φαβορί της διοργάνωσης. Εχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Μ Μπαπέ. Η Γαλλία σε σχέση με την Αγγλία είναι πολύ πιο αθλητική ομάδα όπερ και σημαίνει ότι θα κουράσει ακόμα παραπάνω την Κροατία ενώ προσθέστε σε όλα αυτά ότι η Γαλλία είχε αφενός μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω αλλά και συνολικά δαπάνησε λιγότερες δυνάμες απ την Κροατία στα νοκ αουτ. Αυτό θα φανεί και στο παιχνίδι όσο θα περνά και η ώρα. Ο Ντεσάμπ θα μπει απ ότι φαίνεται στο πάνθεον της ιστορίας και θα γίνει ο 3ος στην ιστορία που κατακτά το Μουντιάλ και ως παίκτης και ως προπονητής. 

Συνοψίζοντας, εκτιμώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο τέλος το κυπέλλο θα είναι στα χέρια των τρικολόρ. Βέβαια η απόδοση είναι μόλις στο 1,40. Δεν αξίζει. Γι αυτό και χτες το ανέβασε δυάδα με το Βέλγιο ώστε να ανέβει η απόδοση και να έχει ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το δωρεαν στοίχημα σε εξέλιξη που δίνει η Bet365, την στρατηγική μου την ξέρετε, σε τέτοια παιχνίδια. Πάιζουμε πριν το παιχνίδι νίκη Γαλλίας στο 90λεπτο 25 ευρώ. Άρα θα έχουμε επιστροφή 25χ1,90=47,50 ευρώ και μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι με το Free bet παίζουμε 25 ευρώ στη νίκη Γαλλίας στην παράταση, 25χ10,00=250 ευρώ και κατόπιν για παράδειγμα άλλα 15 ευρώ στη νίκη της Γαλλίας στα πέναλτι 15χ10,00=150 ευρώ. Άρα εμείς έχουμε δαπανήσει συνολικά 40 ευρώ (25+15) και θα έχουμε μία επιστροφή από 47,50 ευρώ έως 250 ευρώ. Άρα από τίποτα μέχρι ένα καλό μεροκάματο.