Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΠ ΤΗ Β ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΩΣ ΤΟ EL CLASICO

Ξεκινώντας απ τα χθεσινά, διαβάσαμε απόλυτα σωστά το παιχνίδι της Μπαρνέτ αλλά λάθος το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα Β. Εκ του αποτελέσματος και με βάσει την εικόνα, θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα Β, μάλλον ήθελε να πέσει ή τέλος πάντων της ήταν αδιάφορο. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν κάτι που σκεφτόμουν χτες αλλά το είδα το παιχνίδι τελείως "πεζά", παίζοντας απλά με λογική. Γι αυτό είπα ότι το διάβασα λάθος το ματς. Στο Live μας πέρασε η ανατροπή της Έσμπιεργκ με απόδοση 3,00 αλλά χάσαμε το επόμενο γκολ για Αμβούργο και Κόβεντρι.

Πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: ΣΠΑΛ Μπενεβέντο 1 1,50 (16:00)
Η τελευταία Μπενεβέντο δεν δείχνει διάθεση να χαριστεί σε κανέναν. Παίζει ελεύθερα και κάνει κηδείες σε όποιον την υποτιμήσει. Και αν έπαιζε έτσι εξαρχής ίσως να είχε διαφορετική πορεία. Η ΣΠΑΛ απ την άλλη είναι αυτή τη στιγμή στο +1 απ την Κιέβο, που βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Το σημερινό παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από must win, είναι απ τα παιχνίδια που αν θες να σωθείς πρέπει να το πάρεις. Αν δεν το πάρει θα μιλάμε για αυτοκτονία. Μένουν ακόμα άλλα δύο παιχνίδια για τη ΣΠΑΛ με Τορίνο εκτός και Σαμπντόρια εντός. Θεωρητικά κρατά την τύχη στα χέρια της, αν αυτοκτονήσει και χύσει την καρδάρα με το γάλα, τι να πω ρε παιδιά;

Β Πορτογαλίας: Ουν. Μαδέιρα Βαρζίμ 1 1,70 (18:00)
Αν σας πω ότι ασχολούμαι με Β Πορτογαλίας και ότι παρακολουθώ το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, θα μα πάρετε με τις ντομάτες. Δόξα το θεό, 10 χρόνια τώρα, σανό εδώ ΔΕΝ ταϊζουμε, υπάρχουν άλλα site που ξέρουν και απο Β Ουγκάντας. Ωστόσο, ως είθισται να λέω, τέτοια εποχή, τα νούμερα είναι ίδια είτε μιλάμε για Α Ιταλίας, είτε για Β Πορτογαλίας. Η Μαδέιρα έχει κάνει τρεις σερί νίκες και εκεί που ήταν ξεγραμμένη πλέον ελπίζει βάσιμα στην παραμονή, μένουν ακόμα μαζί με τη σημερινή δύο αγωνιστικές, είμαστε δηλαδή στην προτελευταία αγωνιστική. Αν δεν κερδίσει σήμερα έπεσε, είναι και στο -2 απ την Κοβίλα, η οποία Κοβίλα παίζει εκτός με τη Ζιλ Βιθέντε. Η Βαρζίμ απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη. Καθαρά λοιπόν λόγω κινήτρου, θα πάω στον άσσο.



Α Ισπανίας: Μπαρτσελόνα Ρεαλ 1 1,70 (21:45)
Υπάρχουν ντέρμπι και ντέρμπι στην Ευρώπη αλλά όταν αναφέρεσαι στο Μπαρτσελόνα Ρεαλ τότε μιλάς για το EL Clasico. Δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε ιδιαίτερες αναλύσεις. Ούτως ή αλλως, σε τέτοια παιχνίδια εκτιμήσεις δεν χωρούν αλλά κράτησα τον άσσο για δύο λόγους. Αφενός είναι το τελευταίο ντέρμπι του Ινιέστα και αφετέρου γιατί στη Ρεαλ υπάρχει ο παράγων κούραση απ το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Μπάγερν.

***Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις που ανεβαίνουν νωρίτερα για να προλαβαίνουμε αποδόσεις και φυσικά για τις εκτιμήσεις στο Live.

Κλείνω με την πρόταση που ανέβασε ο φίλος και συνεργάτης Διονύσης στο Facebook



Καλή τύχη/