Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΑΝΑΛΥΣΗ BY BETSECRET

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον τελικό στο Ολιμπίνσκι του Κίεβο να έχει στραμμένα τα βλέμματα της η ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ευρώπη. Ρεαλ και Λίβερπουλ λοιπόν, για μία θέση στην κορυφή της Ευρώπης.

Και θα μπορούσε να πεις ότι αμφότερες είναι απόλυτα δίκαια στον τελικό. Απ τη μία η Βασιλισσα παρ ότι στο πρωτάθλημα δεν τα πήγε καλά εν τούτοις στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν εξαιρετική. Μην παραλείπουμε άλλωστε το γεγονός ότι πέρασε τόσο την Παρί στα προημιτελικά όσο και την Μπάγερν στον ημιτελικό, την οποία κέρδισε και μέσα στο Μόναχο με 2-1. Και έτσι λοιπόν η ομάδα του Ζιντάν στοχεύει στον να βρεθεί αγκαλιά με την κούπα για 13η φορά και για 3η συνεχόμενη φορά, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζιντάν εκτός απρόοπτου θα κατεβάσει την ομάδα του με το γνωστό 4-3-1-2. Τον Κέιλορ Νάβας κάτω απ τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα με τους Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος και Μαρσέλο. Τριάδα στα χαφ Κασεμίρο, Μόντριτς και Κροος. Λίγο πιο μπροστά ο Ισκο. Και στην επίθεση Κρ. Ρονάλντο και ένας εκ των Μπενζεμά ή Μπέιλ.

Απ την άλλη η Λίβερπουλ, βρίσκεται σε τελικό μετά από 11 χρόνια. Τρομερή σεζόν για την ομάδα του Κλοπ. Εξαιρετικές εμφανίσεις, χορταστικές από άποψη θεάματος, με τους Μανέ, Φιρμίνιο και Σαλαχ να κάνουν παπάδες μπορστά αλλά πίσω τα μετόπισθεν να θυμίζουν παιδική χαρά. Ο Σαλαχ έσπασε τα κοντερ πετυχαίνοντας 32 γκολ σε 38 ματς στο πρωτάθλημα, απίστευτο επίτευγμα, για Πρέμιερ Λιγκ μιλάμε άλλωστε! Το σημερινό παιχνίδι είναι όμως κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει τη σεζόν ονειρεμένηκαι να βάλει φωτιά το βράδυ στο Λιμάνι. Άπαντες στη Λίβερπουλ ζουν για το αποψινό παινχίδι.

Απ τη μια η Ρεαλ των δύο συνεχόμενων κατακτήσεων, της βαριάς φανέλας, της εμπειρίας και απ την άλλη η Λίβερπουλ, όπου κανείς παίχτης της δεν έχει αγωνιστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος θα λέγαμε.

Ο Κλοπ θα κατεβάσει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Κάριους κάτω απ τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα. Άρνορλντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον. Τριάδα στα χαφ Βαιναλντουμ, Χέντερσον και Μίλνερ στα χαφ. Και φυσικά μπροστά η φονική τριάδα με Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνιο.

Στο δια ταύτα, μιλάμε για έναν τελικό, όπου με βάση την εικόνα των δύο ομάδων θα έχουμε πολλά γκολ. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αυτός ο τελικός θα μείνει στο under. Δε γίνεται. Εκτίμηση μου, είναι ότι στο τέλος της βραδιάς η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Κατάκτηση Λίβερπουλ σε αποδ 2,25

ΥΓ: Μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανέβει και στήλη με Fun bet και ειδικά στοιχήματα για τον αποψινό τελικό.