Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Vol2: ΤΑ MUST WIN ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Ήδη έχει ανέβει η ανάλυση των προτεινόμενων σημείων για τις επιλογές απ την Αγγλία και πάμε να δούμε τρία ακόμα παιχνίδια που έχω κρατήσει εκτός Αγγλίας, όπου πάλι θα παίξουμε κίνητρο και πάλι θα κυνηγήσουμε τα must win. Άλλωστε είμαστε μία-δύο στροφές πριν το φινάλε, οπότε κίνητρο θα παίξουμε καλώς ή κακώς. Το ξέρουν και οι μπουκ, έχουν πάρει τα μέτρα τους και οι αποδόσεις είναι εποχιακές αλλά θα κάνουμε τα στραβά ματιά.

 Α Τουρκίας: Κασίμπασα Φενέρ 2 1,45 (19:00)
Σημείο που προσφέρεται για στήριγμα. Η Φενέρ είναι στην 4η θέση με 60 βαθμούς και με νίκη σίγουρα θα μπει στην 2αδα και θα χτυπήσει στα ίσια το πρωτάθλημα τις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Πως θα γίνει αυτό; Πολύ απλά. Η πρώτη Γαλατασαράι που έχει 63β. υποδέχεται τη δεύτερη Μπεσίκτας με 62β. ενώ η τρίτη Μπασακσεχίρ 62β παίζει εκτός με την Οσμανλισπορ. Όπερ και σημαίνει ότι απ το μεγάλο ντέρμπι, ένας απ τους δύο ή και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Η Μπασακσεχιρ έχει δύσκολο ματς, συνεπώς είναι η χρυσή ευκαιρία για τη Φενέρ. Νικά την αδιάφορη Κασίμπασα και μπαίνει στο κόλπο του τίτλου. Τώρα αν δεν κερδίσει, τι να πούμε; Για μένα είναι το στήριγμα του κουπονιού.

Πολωνία: Πογκόν Σαντέτσια 1,57 (19:00)
Αν και με τις φιέστες δεν είναι να μπλέκεις, εν τούτοις κράτησα τον άσσο της Πογκόν. Το γήπεδο εδώ και μέρες είναι sold out με την Πογκόν να γιορτάζει τα 70 χρόνια απ την ίδρυση της. Η Πογκόν θέλει να συνδυάσει την επέτειο αυτή με νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και είναι μία καλή ευκαιρία να δώσει χαρά στον κόσμο της. Τυπική η πρόταση στον άσσο.

Α Αργεντινής: Ουρακάν Ατλ. Τοκούμαν 1 1,60 (02:00)
Ξημερώματα Κυριακής το παιχνίδι. Η Ουρακάν θέλει νίκη και μόνο νίκη για να μείνει εντός 5αδας και στις θέσεις που οδηγούν στο Λιμπερταδόρες ενώ απ την άλλη η Ατλ. Τοκούμαν έχει το μυαλό της στο Λιμπερταδόρες. Η Ουρακάν κάνει καλή χρονιά, εντός έδρας είναι δυνατή (6-4-1), η Τοκούμαν αντίθετα μετρά (3-3-5) αλλά έχει και το ματς με την Πενιαρόλ μπροστά της για το Λιμπερταδόρες. Νομίζω ο άσσος εκεί στο 1,60, θεωρείται εύλογος.

Καλή τύχη.