Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΑ MUST WIN ΚΑΙ Η ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

Μετά τα ταμεία της προηγούμενης βδομάδας και χτες η τριάδα που προτάθηκε ήδη απ την Τετάρτη σε Facebook και Twitter πλήρωσε, με συνολική απόδοση 4,50. Σας είπα ότι θα έχουμε τα ίδια με πέρσι. Απλά να αγοράζουμε σε σωστές αποδόσεις. Την Τετάρτη φυσικά ανέβηκαν προτάσεις και για Σάββατο και ήδη σε κάποια απ αυτά έχουν πέσει οι αποδόσεις. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Νάσιοναλ Λιγκ: Τορκί Έμπσφιλντ 2 1,66 (14:30)
*Τελευταία αγωνιστική
Το έγραψα απ την Τετάρτη για να προλάβουμε το 2,05, που ήταν δώρο. Το έβλεπα, το ξανά έβλεπα και λέω λάθος θα έχει γίνει. Απ τη μία έχουμε την υποβιβασμένη Τορκί και την Έμπσφιλντ που βρίσκεται στην 5η θέση με 73 και επί της ουσίας ψάχνει ένα βαθμό για να μπει σίγουρα στα πλέι οφ. Η Έμπσφιλντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται απ τη νίκη με 5-2 επί της Γκέιτσχεντ εκτός έδρας, με το σκορ να διαμορφώνεται μετά το 70 και σήμερα όπως αντιλαμβάνεστε είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Φυσικά το ότι βολεύεται και με την ισοπαλία δεν το παραγνωρίζουμε ωστόσο θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να παίξει με τη φωτιά. Η Τορκί μετά από 89 χρόνια πέφτει κάτω απ την Κόνφερενς (νυν Νάσιοναλ Λιγκ) και όσο και αν λένε ότι θέλουν να πέσουν με ψηλά το κεφάλι και άλλα τέτοια ωραία, αν ήθελαν να το κάνουν θα κέρδιζαν μεσοβδόμαδα την Γκάισλι που επίσης ήταν υποβιβασμένη.



Νάσιοναλ Λιγκ: Μπάρρου Τσέστερ 1 1,40 (14:30)
*Τελευταία αγωνιστική
Δεν έχω να κάνω ιδιαίτερες αναλύσεις. Η Μπάρρου κρατά την τύχη της, στα χέρια της. Είναι στο +1 απ τη Γουόκινγκ, υποδέχεται την αδιάφορη και υποβιβασμένη Τσέστερ, νικά και μένει στην κατηγορία. Αν δεν κερδίσει εξαρτάται απ το τι θα κάνει η Γουόκινγκ. Προφανείς η επιλογή, ανάλογη και η απόδοση.



Τσάμπιονσιπ: ΚΠΡ Μπέρμπιγχαμ Χ 3,40 (17:00)
*Προτελευταία αγωνιστική
Απ τη μία η ΚΠΡ είναι παντελώς αδιάφορη στην 16η θέση με 53 βαθμούς ενώ απ την άλλη η Μπέρμπιγχαμ είναι στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και με δύο αγωνιστικές να απομένουν ψάχνει τυπικά έναν βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά. Η ΚΠΡ μέσα στο Λονδίνο είναι πάντα υπολογίσιμη και δεν πρόκειται να χαριστεί. Αν ήμασταν στην Ιταλία ή στην Ελλάδα, η ισοπαλία θα έδινε γύρω στο 2,60 και αυτό γιατί η Μπέρμπιγχαμ αν το παιχνίδι κυλά στην ισοπαλία δεν έχει κανένα λόγο να πιέσει για τη νίκη. Ας έρθει ισοπαλία να φύγουν αγκαλιασμένοι απ το γήπεδο. Στην Αγγλία όμως που το παιχνίδι θα είναι στα ίσια δίνει 3,40. Μόνο και μόνο λόγω απόδοσης αξίζει να παιχτεί.

Α Αγγλίας: Όλνταμ Ντονκάστερ 1 2,15 (17:00)
*Προτελευταία αγωνιστική
ή Ταν ή επί Τας. Δεν έχει γυρισμό το σημερινό παιχνίδι για την Όλνταμ στην προτελευταία αγωνιστική της Λιγκ 1. Η Όλνταμ που δεν έχει κερδίσει στα τελευταία έξι ματς, που κάποια εξ αυτών ήταν ιδιαίτερα κρίσιμα και πλέον είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού ισοβαθμόντας με Γουόλσολ και Ροτσντέιλ. Την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με τη Νορθάμπτον, που επίσης παλεύει να σωθεί και ειναι στο -2 απ την Ολνταμ. Η Ντονκάστερ απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη. Κοιτάχτε, αν δεν κερδίσει η Ολνταμ, εκείνη θα χάσει την κατηγορία και εμείς ένα δελτίο. Την ξέρετε τόσα χρόνια την ατάκα μου.


Β Αγγλίας: Τσέστερφιλντ Γουίκομ 2 1,675 (17:00)
*Προτελευταία αγωνιστική
Απ την μία η Τσέστερφιλντ σίγουρα τελευταία και υποβιβασμένη εδώ και καιρό και απ την άλλη η Γουίκομ να δίνει τον αγώνα της χρονιάς για να παραμείνει στις θέσεις της απευθείας ανόδου. Η Γουίκομ είναι στο +1 απ την Έξετερ και στο +2 απ τη Νοτς Κάουντι. Και οι τρεις παίζουν εκτός έδρας. Νομίζω εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι θα είναι κρίμα για την Γουίκομ να χύσει την καρδάρα με την γάλα που μάζευε όλη τη χρονιά, μέσα σε 90 λεπτά κόντρα στην υποβιβασμένη Τσέστερφιλντ. Διπλό λοιπόν.

ΥΓ: Θα ανέβει σε λίγο και κείμενο με ανάλυση των παιχνιδιών εκτός Αγγλίας.

ΥΓ2: Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις που ανεβαίνουν απο νωρίς εκεί ώστε να προλαβαίνουμε τις αποδόσεις.