Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΑ ΔΥΟ MUST WIN ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Καλησπέρα απ την Γενεύη της Ελβετίας!

Αφήνοντας τους περιττούς προλόγους στην άκρη πάμε κατ ευθείαν να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τη 2αδα που είχε ανέβει σε Facebook και Twitter.



Β Γαλλίας: Νανσί Οσερ 1 1,90 (16:00)
Ο άσσος πλέον έχει πέσει στο 1,72 δικαιώνοντας την επιλογή μου να το ανεβάσω από νωρίς για να προλάβουμε την απόδοση. Πλέον μένει να δούμε αν θα μας δικαιώσει κιόλας. Η Νανσί μέχρι το τέλος έχει καλό πρόγραμμα και αν πάρει τα εντός έδρας παιχνίδια θα σωθεί. Αυτή τη στιγμή είναι στο -3 απ την Μπουργκ, Η Μπούργκ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νίμ όπερ και σημαίνει ότι με νίκη η Νανσί πάει στο -1 απ τη σωτηρία. Με τον Τολό στον πάγκο η Νανσί δείχνει βελτιωμένη και υποδεχόμενη την παντελώς αδιάφορη Οσέρ, έχει την ευκαιρία να κάνει βήμα παραμονής. Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Τσάμπιονσιπ: Κάρντιφ Νότιγχαμ 1 1,50 (17:00)
Μ αυτά και με εκείνα, την σώσαμε την Νότιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική, όπου με γκολ στα χασομέρια ισοφάρισε την Ίπσουιτς και στο 95 πέτυχε την μεγάλη ανατροπή, μας πλήρωσε στον άσσο και φυσικά έμεινε στην κατηγορία. Σήμερα θα την πάμε στην κόντρα. Η Κάρντιφ είναι απ τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο. Είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κρατά την τύχη στα χέρια της και η αλήθεια είναι ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δε γίνεται να χύσει την καρδάρα με το γάλα. Ούτως ή άλλως μέσα στην Ουαλία είναι δυνατή μετρώντας (15-3-3). Ένας νορμάλ άσσος λοιπόν για να κλείσει η δυάδα.

Καλή τύχη.