Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΡΙΑ MUST WIN

Όπως σας είχα προαναγγείλει και την προηγούμενη βδομάδα, πλέον οι εκτιμήσεις για ΠΣΚ θα ανεβαίνουν νωρίτερα σε Facebook και Twitter. Ο λόγος φυσικά για να προλάβουμε αποδόσεις. Έτσι λοιπόν χτες στο Facebook ανέβηκαν προτάσεις τόσο για Παρασκευή όσο και για το Σάββατο. Ήδη ο άσσος της Νανσί απ το 1,90 έχει πέσει στο 1,72, το ίδιο και ο άσσος της Κάρντιφ στο 1,44.
Πάμε όμως να δούμε τρία σημεία που προτάθηκαν για την Παρασκευή,


Β Αυστρίας: Ριντ Αούστρια Λουστενάου 1 1,50 (19:30)
Η Ριντ στοχεύει στην 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου και είναι στο -2 αυτή τη στιγμή και αντίστοιχα στο -4 απ την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην μεγάλη κατηγορία. Το πρωτάθλημα στη Β Αυστρίας έχει δρόμο ακόμα, απομένουν άλλες οχτώ αγωνιστικές αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία αν θέλει να ελπίζει σε άνοδο, δεν έχει περιθώρια για εντός έδρας γκέλες κόντρα σε αδιάφορους αντιπάλους. Η Ριντ είναι δυνατή εντός έδρας (8-2-3), έχει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, είναι και η πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας και φυσιολογικά ο άσσος είναι σε εποχιακή απόδοση.

Β Γαλλίας: Κλερμόν Ορλεάν 1 1,45 (21:00)
Απομένουν πλέον πέντε αγωνιστικές για το φινάλε στη Β Γαλλίας και η Κλερμόν μάχεται για τα πλέι οφ ανόδου, είναι στην 5η θέση, δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών αφού Μπρεστ, Σατορού είναι μόλις ένα βαθμό πίσω της ενώ η Παρί δύο. Στα πλεί οφ πάνε από την 3η έως την 5η θέση. Η Κλερμόν εντός είναι δυνατή, (9-4-3) και υποδέχεται την αδιάφορη Ορλεάν που είναι στην 12η θέση και απλά περιμένει τις διακοπές. Ο άσσος είναι φυσιολογικά μικρός στο 1,45.

Β Ισπανίας: Κόρδοβα Σεβίλλη Β 1,50 (22:00)
Να το πω μία και έξω; Αν δεν κερδίσει η Κόρδοβα έπεσε! Η Κόρδοβα όντας κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμου και στο -3 απ τη σωτηρία και με δεδομένο το πρόγραμμα που έχει στη συνέχεια, αν δεν κερδίσει την τελευταία και υποβιβασμένη Σεβίλλη Β, μετά θα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Η Σεβίλλη Β είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, εκτός έδρας έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 9 γκολ. Είναι η ευκαιρία της Κόρδοβα να αναπτερώσει τις ελπίδες της για σωτηρία. Προφανώς η Κόρδοβα δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, έχει την τύχη στα χέρια της κατά κάποιον τρόπο. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Εποχιακή απόδοση ο άσσος.



Καλή τύχη.