Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: LATIN ΣΗΜΕΙΑ


Σωστά διαβασμένα τα χθεσινά παιχνίδια και η δυάδα πλήρωσε έστω και στο 95 με το γκολ της Νότιγχαμ. Το βράδυ η Πενιαρολ έκανε πλάκα στη Φένιξ, με το διπλό να κατρακυλά στο 1,57. Εμείς το πήραμε στο 1,85. Ήταν δώρο. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά.

Αργεντινή: Ουνιόν Τίγκρε 1 1,85 (17:00)
Η Ουνιόν μάχεται για την έξοδο για το Σουταμερικάνα. Είναι αυτή τη στιγμή στο +3 από Εστουδιάντες και Ντιφένσα. Προέρχεται από δύο σερί γκέλες, κόντρα σε Αρχεντίνος και και Σαν Μάρτιν. Τρίτη σερί γκέλα θα της στοιχίσει βαθμολογικά. Και η Ουνιόν μετά έχει δύσκολο πρόγραμμα. Έχει να παίξει με Τάγιερες, Μπόκα και Ιντεπεντιεντε, ομάδες δηλαδή τετράδας και εκτός έδρας με την Τοκούμαν με αυτή την έννοια το αποψινό είναι must win για την Ουνιόν. Η Τίγκρε είναι αδιάφορη, απλά μαζεύει βαθμούς για την ειδική βαθμολογία. Και εκτός έδρας μετρά (0-5-5). Άσσος λοιπόν στο 1,85.

Ουρουγουάη: Νάσιοναλ Μπόστον Ρϊβερς 1 1,45 (00:00)
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις, ότι είπαμε και χτες για την Πενιαρόλ ισχύει και σήμερα για τη Νασιονάλ. Μία βδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι, περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υφίστανται. Η Νασιονάλ θέλει νίκη και μόνο νίκη άποψε για να κρατήσει την υπέρ της διαφορά και να παίξει για δύο αποτελέσματα την άλλη βδομάδα. Εντός έδρας είναι δυνατή και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στη Μπόστον Ρίβερς. Στο 1,45 ο άσσος, κρίνεται fair, τηρουμένων των αναλογιών.

Καλή τύχη