Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία σιγά σιγά. Όπερ και σημαίνει ότι απ αυτή τη βδομάδα και έπειτα, οι εκτιμήσεις θα ανεβαίνουν νωρίτερα. Δηλαδή θα υπάρχουν στοχευμένες επιλογές απ' την Τετάρτη - Πέμπτη για το ΣΚ για να προλάβουμε απόδοσεις, όπως κάναμε πέρσι, με το γλέντι στη Stoiximan στη Β Γαλλίας. Οπότε έχετε το νου σας σε Facebook και Twitter.

Πάμε όμως στα σημερινά:

Τσάμπιονσιπ: Νότιγχαμ Ίπσουιτς 1 1,90 (17:00)
Η αλήθεια είναι ότι κάθε άλλο παρά εμπιστεύομαι τη Νότιγχαμ αλλά εν τέλει έβαλα τον άσσο στο παιχνίδι μου. Η Νότιγχαμ ψάχνει ακόμα μία νίκη για να κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία. Είναι το πιο βατό απ τα εντός έδρας παιχνίδια που έχει μέχρι το φινάλε καθώς η Ιπσουιτς είναι αδιάφορη. Φυσικά η Νότιγχαμ δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς, έχει δυσκολία στο γκολ. Ωστόσο, απ την άλλη έχουμε ένα μπάχαλο στην Ιπσουιτς. Ο Μακ Κάρθι παρ ότι η ομάδα του κέρδισε την Μπάρνσλι, μη αντέχοντας τις αποδοκιμασίες, παραιτήθηκε. Σήμερα η Ιπσουιτς έχει και 3-4 σημαντικές απουσίες. Με λίγα λόγια κερδίζει απόψε η Νότιγχαμ και τελειώνει την υπόθεση παραμονή. Ο άσσος στο 1,90. 

Ουρουγουάη: Φενιξ Πενιαρολ 2 1,83 (00:00)
Η Πενιαρόλ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών διότι είναι ήδη στο -2 απ την 1η Νασιονάλ και έπεται την άλλη βδομάδα το μεταξύ τους ντέρμπι και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Με απλά λόγια αν δεν κερδίσει σήμερα η Πενιαρόλ και με δεδομένο ότι αύριο η Νασιονάλ έχει εύκολο παιχνίδι, λέει αντίο στο πρωτάθλημα. Η Φένιξ απ την άλλη είναι σε πολύ καλή κατάσταση, επ ουδενί δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα αλλά το αποψινό παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και συγκεκριμένα στο Σεντενάριο. Συνεπώς ο παράγοντας έδρα δεν υφίσταται που σε συνδυασμό με την αναγκαιότητα της Πενιαρόλ, πάμε με το "θηρίο" του πρωταθλήματος, με το 2 της Πενιαρόλ.

Καλή τύχη.