Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ

Νομίζω αν πέρναγε και η Κάλιαρι την Κυριακή θα μιλάγαμε για ένα εξαιρετικό σαβ/κο αλλά δυστυχώς κόλλησε στο 0-0 ενώ στο live την Κυριακή προτάθηκε η Ειρ στο επόμενο γκολ, με ανεβασμένο ποντάρισμα, με το που ανεβαίνει η πρόταση σε facebook kai twitter, κερδίζει πέναλτι η Ειρ και λέω ωραία πληρωθήκαμε και ο άλλος το στέλνει στα περιστέρια... Τι να πεις; Και μιλάμε για ένα πέναλτι που ίσως εν τέλει κρίνει την άνοδο. Τέλος πάντων, ας πάμε στα φρέσκα:

Νάσιοναλ Λιγκ: Μπρόμλει Μπάροου 1 2,00 (21:45)
Κοιτάζοντας κανεις τη βαθμολογία θα πει οτι και οι δύο ομάδες καιγονται για τη νίκη, η μία για τα πλέι οφ και η αλλη για τη σωτηρία. Βρισκόμαστε στην 45 αγωνιστική και το ΣΚ, ρίχνει αυλαία η Νάσιοναλ Λιγκ. Συνεπώς τα κουκιά είναι μετρημένα σε απόλυτο βαθμό. Η Μπρόμλει κυνηγά την 7η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Αυτή τη στιγμή είναι στο -3 απ τη Μπόρεχαμ και στο -1 απ τη Ντόβερ. Τόσο η Μπόρεχαμ όσο και η Ντόβερ έχουν ένα ματς παραπάνω. Όπερ και σημαίνει αν σήμερα κερδίσει η Μπρόμλει, μπαίνει σίγουρα πλέι οφ και κρατά την τύχη στα χέρια της εκείνη την τελευταία αγωνιστική, τόσο απλά. Συνεπώς το σημερινό παιχνίδι είναι δίχως αύριο και είναι δίχως αύριο διότι η Μπόρεχαμ τελευταία αγωνιστικη παίζει με την Γκισέλι οπερ και σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κάνει γκέλα ενώ και η Έμπσφιλντ παίζει εκτός με τη Γουόκινγκ πάλι δύσκολα θα χάσει τα πλέι οφ. Συνεπώς η Μπρόμλει δεν έχει να ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική, ή τώρα ή ποτέ! Απ την άλλη Μπάροου, προφανώς και καίγεται αλλά ότι αποτέλεσμα και να φέρει θα παραμείνει πάνω απ τη Γουόκινγκ, πάνω απ τη γραμμή του υποβιβασμού. Τελευταία αγωνιστική παίζει εντός έδρας με την υποβιβασμένη Τσέστερ. Όπερ και σημαίνει νικά και μένει κατηγορία. Και σήμερα αποτέλεσμα να πάρει πάλι νίκη θα θέλει τελευταία αγωνιστική. Δεν λέω ότι θα αδιαφορίσει, μην παρεξηγηθώ λέω απλά ότι το παιχνίδι με την Τσέστερ είναι αυτό που θα κρίνει την κατηγορία. Συνεπώς για τους λόγους που ανέλυσα θα πάμε με τον άσσο. 

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ Ρόμα 1 & over 1,5 Λίβερπουλ 1,80 (21:45)
Λίγο έως πολύ φαντάζομαι αντιλαμβλανεστε το λόγο που πάω με τον άσσο. Την Λίβερπουλ την αναμένω να μπει με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Η Ρομα και εδώ που έχει φτάσει, έχει κάνει την υπέρβαση της και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αναμένω να το καθαρίσει το ματς.

ΥΓ: Αυριο βράδυ στο Facebook θα ανέβουν προτάσεις για ΠΣΚ και είδατε τι κάναμε την προηγούμενη βδομάδα. Μην ξεχνάτε λοιπόν να κάνετε LIKE στη σελίδα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις.