Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ

Η λέξη σφαγή δεν ξέρω αν είναι ικανή να περιγράψει το τι έγινε χθες στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και σε κάποιες ακόμα μεγάλες εκπλήξεις. Μιλάμε προτελευταία αγωνιστική, εδώ που οι παίχτες ανοίγουν πονταρίσματα εν τούτοις οι μπουκ μάζεψαν όλο το χαρτί. Προσωπικά, στη στήλη με τις εκτιμήσεις της Αγγλίας το κοντερ έγραψε 1 στα 5 και στις στήλη με τις εκτιμήσεις εκτός Αγγλίας το κοντέρ έγραψε 3 στα 3!! Ναι οκ, 3 στα 3 αλλά η χημεία των δελτίων ήταν τέτοια όπου κλείνει ένα καταστροφικό Σάββατο. Μένει να δούμε αν η Κυριακή μπορεί να επουλώσει κάπως τις πληγές.

Α Ιταλίας: Κροτόνε Σασσουόλο 1 2,15 (13:30)
Η Κροτόνε αυτή τη στιγμή είναι στο +2 απ τη ΣΠΑΛ που υποβιβάζεται, απομένουν μαζί με τη σημερινή 4 αγωνιστικές και όπως καταλαβαίνετε το σημερινό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για την Κροτόνε. Και το λέω αυτό διότι έχει πρόγραμμα βουνό ύστερα. Παίζει εκτός έδρας με την Κιέβο που επίσης καίγεται για να σωθεί και φινάλε κάνει με Λάτσιο και Ρόμα. Από που θα πάρει τους βαθμούς άραγε; Η Σασσουόλο απ την άλλη που προέρχεται και από δύο κολλητές νίκες είναι στο +8 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, πρακτικά ψάχνει μία ακόμα νίκη για να σωθεί. Είναι πιο άνετη βαθμολογικά και θεωρώ ότι σε ένα παιχνίδι τόσο κομβικό, η Κροτόνε θα τα δώσει όλα για τη νίκη για να αυξήσει τις ελπίδες παραμονής της.

Α Ιταλίας: Φιορεντίνα Ναπολί 2 1,50 (19:00)
Το παίζουμε διπλό, εμείς, ολόκληρος ο πλανήτης και αν υπάρχουν εξωγήινοι και αυτοί διπλό θα παίξουν. Είναι το δημοφιλέστερο σημείο της ημέρας. Αν σπάσει θα κλάψουν πολλές μανούλες. Ο λόγος προφανής και λίγο έως πολύ γνωστός. Φιορεντίνα και Γιουβέντους έχουν ατελείωτο μίσος, ε δεν θέλει και πολύ να σκεφτεί κανείς ότι η Φιορεντίνα δεν θα κάνει δώρο στην Κυρία το πρωτάθλημα. Η Γιουβε που έκανε απίστευτη ανατροπή χτες στο 85 & στο 87, 2-3 μέσα στην έδρα της Ιντερ. Άντε να σαι οπαδός της Νάπολι μέχρι το 87 να σαι πρώτος και μετά πάλι δεύτερος. Η Νάπολι φυσικά είναι για τα καλά στο κόλπο του τίτλου καθώς τελευταία αγωνιστική υπάρχει και το ντέρμπι Ρόμα Γιουβέντους. Εν πάση περιπτώσει, θα πάμε και εμείς σήμερα με τη μάζα και το 2 της Νάπολι.

Καλή τύχη.