Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ξεκινώντας έτσι με μία γενικότερη άποψη, θεωρώ ότι έχουμε ίσως ένα απ τα δυσκολότερα κουπόνια για Σ/Κ, στα χέρια μας με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι λοιπόν για σήμερα Σάββατο κατέληξα σε μία δυάδα απ το "Νησί".

Πρέμιερ Λιγκ: Μπορνμουθ Γουεστ Μπρομ 1 1,80 (17:00)
Το αποψινό παιχνίδι για τη Μπόρνμουθ είναι κομβικής σημασίας, υπό την έννοια ότι είναι το πιο εύκολο που έχει ως το φινάλε. Κερδίζει απόψε πάει στους 36 βαθμούς και μετά ψάχνει απλά 2-3 ακόμα και σώθηκε. Τόσο απλά. Φάνηκε και απ τις δηλώσεις του Χάουι αυτό, η βαρύτητα που δίνει στο σημερινό παιχνίδι. Έχω πει πολλάκις τη γνώμη μου για τη Μπόρνμουθ, ομάδα που ξεκίνησε απ τα βοσκοτόπια της Αγγλίας και έχει φτάσει στην Πρέμιερ Λιγκ, με έναν προπονητή οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει φτιάξει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ομάδα που αποπνέει υγεία είναι η Μπόρνμουθ. Απ την άλλη η Γουεστ Μπρομ, ρεαλιστικά πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για την Τσάμπιονσιπ, είναι στο -8 απ τη γραμμή του υποβιβασμού και το κυριότερο δεν πείθει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Η διοίκηση αφήνοντας στον πάγκο τον Πάρντιου, πέταξε λευκή πετσέτα. Ο οποίος Πάρντιου έχει χάσει τόσο τα αποδυτήρια όσο και τους οπαδούς. Για μένα, ξεκάθαρος άσσος και ας μην έρθει ποτέ...

Λιγκ 2: Νιουπορτ Λουτον  2 2,15
Εδώ ρισκάρουμε. Ναι μεν η Λούτον είναι ίσως η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας αλλά παίζει σε μία έδρα όπου η Νιούπορτ μετράει (6-8-2). Η Λούτον προέρχεται από 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να πέσει απ την κορυφή. Παραμένει ωστόσο εντός πρώτης 3αδας. Ψάχνει λοιπόν αντίδραση ώστε να διακόψει αυτό το κακό σερί. Προέρχεται απ το 2-2 με τη Κόβεντρι. Βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο έπαιξε σαν Λούτον και ισοφάρισε. Είναι παιχνίδι που θα πάει στην κόψη του ξυραφιού, δεν είναι εύκολο σε καμία περίπτωση για τη Λούτον. Πήρα το ρίσκο όμως και πήγα στο διπλό.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα και τα λέμε σε Facebook και Twitter.