Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ασυνήθιστο το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας για σαβ/κο, με τις εθνικές ομάδες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον (σχετικό ως έννοια αυτό βέβαια), με τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ του 2018, στο προσεχές καλοκαίρι. Στοιχηματικά, προφανώς κανένας σοβαρός παίχτης δεν ασχολείται με τέτοιου είδους παιχνίδια και σε τέτοια φάση της σεζόν. Οπότε μην περιμένετε και από εμένα να ασχοληθώ, οι παλαιότεροι άλλωστε το ξέρουν.

Πάμε λοιπόν να δούμε σήμερα τι έχουμε:

Γ Γερμανίας: Χάνσα Ιένα 1 2,00 (15:00)
Ρεαλιστικά μιλώντας, μετά και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απ την Άαλεν και το μεσοβδόμαδο 0-0 με την Σονένχοφ η Χάνσα το έχει χάσει το τρένο της ανόδου όντας στο -9 απ την Καρλσρούη και ενώ απομένουν οχτώ αγωνιστικές μαζί με τη σημερινή για το τέλος του πρωταθλήματος. Μαθηματικά όμως είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Άλλωστε έχει και παιχνίδι με την Καρλσρούη εκτός έδρας. Η Χάνσα σήμερα παίζει τον πρώτο απ τους μετέπειτα τελικούς, είναι must win το παιχνίδι. Αν δεν κερδίσει τέλος και τυπικά η άνοδος. Υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα εκτός έδρας την Ιενα όπου μετρά (1-3-9) που είναι στο +7 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, τρέχει και ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, είναι κάπως πιο άνετη οπότε θα πάω στον άσσο, ποντάροντας στην τελευταία ευκαιρία για τη Χάνσα. Άλλωστε είναι και βαριά η φανέλα της Χάνσα.

Α Αγγλίας: Πιτέρμορο Μπριστολ Ρ. Goal/Goal 1.62 (17:00)
Κοιτάζοντας κανείς την προϊστορία στο συγκεκριμένο παιχνίδι βλέπει σκορ κατά σειρά (1-4, 4-2, 1-2, 2-2, 3-0, 0-1, 5-4, 3-2 κτλ). Είναι ένα ζευγάρι που παραδοσιακά βγάζει θέαμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ούτως ή άλλως και η Μπρίστολ Ρ. δεν είναι ομάδα που θα πάει να κλειστεί, η Πιτέρμπορο απ την άλλη βγάζει προβλήματα. Υπάρχουν κενά στις γραμμές. Ο Έβανς προσπαθεί να στρώσει την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι παιχνίδι που ξεινά από 1-1 και μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε.

Καλή τύχη.