Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΥΑΔΑ, ΤΟ FUN BET KAI ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Αν χτες πέρναγε και η Οβιέδο θα μιλάγαμε για εξαιρετική μέρα. Είδατε και τι σημεία έβγαλε ο Διονύσης στη στήλη του. Είμαι βέβαιος οτι στο τέλος της στοιχηματικής περιόδου θα την έχει γυρίσει στο θετικό την κάβα του. Στα δικά μας, η Οβιέδο κόλλησε στο 0-0, δεν ήταν καθόλου καλή και μας χάλασε το απόλυτο. Ωστόσο το βράδυ η δυάδα που ανέβηκε στο Facebook πλήρωσε και μάλιστα με επική ανατροπή της Βαλένθια με γκολ στο 80' κ στο 85'. Δε σας κρύβω ότι εκεί πριν το 80 τα έκλεισα όλα και λέω το χάσαμε κι όμως όλα γίνονται....



Πάμε στα σημερινά,

Α Ισπανίας: Ατλέτικο Μ Μπιλμπάο 1 1,40 (17:15)
Τυπικός ο άσσος. Αμφότερες οι ομάδες έκαναν μεγάλες νίκες εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ και επό της ουσίας εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Η Ατλέτικο κέρδισε 4-1 την Κοπεγχάγη και η Μπιλμπάο 3-1 την Σπαρτάκ Μόσχας. Η Ατλέτικο μετά και τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα, αν υποθέσουμε ότι είναι μία εν δυνάμει διεκδικήτρια του τίτλου το αποψινό παιχνίδι είναι προφανώς must win. Έχει ξεκούραστο τον Ντ. Κόστα που δεν ταξίδεψε στη Δανία, επιστρέφει και ο Γοδίν ενώ απ την άλλη η Μπιλμπάο δεν θα έχει τα 13 απ τα 24 γκολ της. Λείπει ο Ραούλ Γκαρθία και Αντούριθ. Πολύ σημαντικές απουσίες αμφότερες. Νομίζω οτι η Ατλέτικο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα το πάρει το ματς.

Α Γαλλίας: Λιλ Λυών 2 1,85 (18:00)
Τρεις σερί ήττες για τη Λυών πλέον στο πρωτάθλημα και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν, έχοντας υποχωρήσει πλέον στην 4η θέση. Η Λυών πάντως την Πέμπτη πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Βιγιαρεάλ και πλέον ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Ίσως είναι η νίκη που έψαχνε για την ανάκαμψη και στο πρωτάθλημα. Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Λιλ προφανώς δεν είναι εύκολο. Η Λιλ είναι στη ζώνη υποβιβασμού, κάθε παιχνίδι ειναι τελικός αλλά με τέτοια άμυνα που έχει πως θα κρατήσει το μηδέν; Γι αυτό και θα πάω στο διπλό της Λυών και ελπίζω ο Φεκίρ και η παρέα του να έχει κέφια απόψε.

Fun Bet:

Σούπερλιγκ: AEK Ξάνθη X ημίχρονο - 1 τελικό 3,50 (17:15)

Βολική Ισοπαλία:

Σούπερλιγκ: Λεβαδειακός Παναιτωλικός Χ 2,80 (17:15)

Καλή τύχη και φυσικά τα λεμε πλέον σε Facebook και Twitter για live betting και όχι μόνο.