Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Χαιρετώ απ την όμορφη Βουδαπέστη!

Μετά από ένα μέτριο μεσοβδόμαδο κουπόνι καθώς η ΑΕΚ που αποτέλεσε το βασικό μπετ του 3ημερου, παρά τις τόσες χαμένες ευκαιρίες, ευκαιρίες που πραγματικά δεν χάνονται δεν κατόρθωσε να βάλει ένα γκολ να μας πληρώσει. Είναι απ τις στιγμές που διαβάζεις σωστά το παιχνίδι αλλά εν τέλει δεν πληρώνεσαι.

Αυτό ανήκει στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

Γ Γερμανίας: Βέχεν Χάλεσκερ 1 1,66 (15:00)
Η Βέχεν συμπλήρωσε τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και προέρχεται απ την ήττα εκτός έδρας απ τη Φορτούνα με 1-0. Παρά ταύτα, παραμένει σε τροχιά ανόδου, είναι στην 3η θέση αλλά πλέον η διαφορά απ την πρώτη δυάδα έχει πάει στους 7 βαθμούς όπερ και σημαίνει ότι πλέον τα περιθώρια για νέα γκέλα αρχίζουν και περιορίζονται. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη φετινή Βέχεν που είναι ποιοτική και απ τα φαβορί για την άνοδο. Η Χάλεσκερ απ την άλλη έχει στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι στο +7 απ την επικίνδυνη ζώνη αλλά εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (1-7-5). Η λογική λέει ότι η Βέχεν θα επιστρέψει στις νίκες και θα μας χαρίσει τον άσσο.

Τσάμπιονσιπ: Νόριτς Μπόλτον 1 1,61 (17:00)
Η Νόριτς θεωρητικά και παρά το -9 απ τη ζώνη των πλέι οφ στοχεύει στα πλέι οφ ανόδου, είναι απ τα βαριά ονόματα της κατηγορίας αλλά κινείται σε μέτρια επίπεδα. Η Μπόλτον απ την άλλη στοχεύει στην αποφυγή του υποβιβασμού. Η Μπόλτον είναι απ τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας, μετρώντας 10 ήττες σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει σοβαρά θέματα στα μετόπισθεν, δέχεται εύκολα το γκολ και δύσκολα θα τη γλιτώσει μέσα στην έδρα της Νόριτς. Η Νόριτς μπορεί να προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες αλλά είχε δύσκολο πρόγραμμα. Πάμε με τον άσσο λοιπόν.

Β Σκωτίας: Καούντεμπιθ Πίτερχεντ 2 1,45 (17:00)
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και ας μιλάμε για Β Σκωτίας που όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Η Πίτεχερντ κυνηγά την 1η θέση, εκτός έδρας είναι δυνατή (9-2-2)  αλλά μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι. Κάνει κοιλιά η Πίτεχερντ αλλά αν δεν θέλει να χάσει την 1η θέση, που είναι στο -5, οφείλει να επιστρέψει στις νίκες. Κάτι ανάλογο με το παραπάνω παιχνίδι της Βέχεν. Η Καουντεμπιθ βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Καλή τύχη.