Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Όσο καλά μας πήγε το Σάββατο άλλο τόσο άσχημα πήγε η Κυριακή στο live όπου είχαμε 0 στα 3. Στο site η βασική 2αδα με Λυών και Ατλέτικο, τυπικά δεν πλήρωσε αφού η Λυών ισοφαρίστηκε στα χασομέρια αλλά στο ημίχρονο ανέβασα σε Facebook και Twitter να γίνει Cash out η 2αδα με 93% κέρδος. Όταν η ομάδα είναι 0-2, δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις να τελειώσεις το παιχνίδι. Τα παίρνεις και φεύγεις.

Σήμερα έχουμε άλλα δύο παιχνίδια της φάσης των 16. Μπάγερν Μπεσίκτας το πρώτο και Τσέλσι Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά το παιχνίδι στο Μόναχο, δεν νομίζω ότι επιδέχεται σχολίων, εξαρτάται καθαρά απ τις ορέξεις της Μπάγερν όπου υπό την καθοδήγηση του Χάινκες μοιάζει αναγεννημένη. Πιθανολογώ ότι θα πάρει σκορ πρόκρισης αλλά οι αποδόσεις στα χάντικαπ και στα γκολ δεν αξίζουν το ρίσκο.

Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, στο Στάμφορντ Μπριντζ, η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα, έξι χρόνια μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι απ την παρέα του Ροναλντίνιο το 2012. Η φετινή Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε δείχνει έτοιμη να καταρρίψει πολλά ρεκόρ της εποχής Γκουαρντιόλα, ο Βαλβέρδε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, η Μπαρτσελόνα πηγαίνει με το πόδι στο γκάζι ωστόσο σήμερα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η Τσέλσι απ την άλλη δεν είναι σε καλή κατάσταση, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό ενώ πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τον Κόντε στη γωνία. Η σεζόν δεν κυλά, όπως ανέμεναν οι Λονδρέζοι και τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα είναι η ευκαιρία για να αλλάξει το κλίμα και εν γένει όλη η σεζόν. Κοιτάζοντας τις δύο ομάδες, δεν ξέρω πως αυτή η Τσέλσι θα μπορέσει να σταματήσει τη Μπαρτσελόνα. 

Οι Καταλανοί, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις είναι το φαβορί για την πρόκριση. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει και ο Κόντε και θα θελήσει να το πάει το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο. Δεν πρόκειται να πάρει μεγάλα ρίσκα, πρώτα τον ενδιαφέρει το μηδέν και ύστερα η νίκη. Μη ξεχνάτε ότι ο Κόντε όντας Ιταλός, είναι μετρ της αμυντικής προσέγγισης. Ως εκ τούτου, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού που έχω στο μυαλό μου, το ειδικό στοίχημα, το πρώτο γκολ να μπει μετά το 27' λεπτό, σε απόδοση 1,83 θα αποτελέσει το βασικό μου bet για το σημερινό παιχνίδι.

Καλή τύχη.