Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ 90' ΛΕΠΤΑ

Καθόλου καλά δεν πήγαμε χτες. 1 στα 3 έδειξε ο απολογισμός στις εκτιμήσεις στο site και 1 στα 2 στο live. Ομολογώ ειδικά για τη Στουρμ Γκρατς, τρεις σερί ήττες δεν το περίμενα. Πόσο μάλλον όταν η ΒΑΚ Πέλετς εκτός έδρας δεν είχε ούτε νίκη στο πρωτάθλημα(!!) 97 λεπτά και ούτε γκολ δεν πέτυχε η Στουρμ. Τι να πεις....

Πάμε όμως στα σημερινά όπου ελπίζω να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο.

Σούπερλιγκ: Απόλλων Λεβαδειακός 1 1,75 (15:00)
Να το πω απλά; Σήμερα ο Απόλλων παίζει την μισή παραμονή του στη κατηγορία και την επόμενη βδομάδα την άλλη μισή στο εκτός έδρας με την Κέρκυρα. Αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμος με την Κέρκυρα στην γραμμή του υποβιβασμού με τον χθεσινό βαθμό που πήρε η Κέρκυρα μέσα στη Ξάνθη και συνεπώς το παιχνίδι είναι must win κόντρα στον άνετο Λεβαδειακό. Ο Κομπότης, ουψ ξέχασε έχει φύγει, ξέρει να κάνει δημόσιες σχέσεις... ΜΗΝ παρεξηγηθώ δεν λέω ότι ο Λεβαδειακός θα κάτσει να χάσει αλλά κατά το παρελθόν όταν ήταν άνετος βαθμολογικά ο Λεβαδειακός, έδωσε αυτά που έπρεπε να δώσει, όντας άνετος και στο γήπεδο.... Ο άσσος έχει πέσει αισθητά αλλά και στο 1,75 δεν είναι άσχημος.

Α Ιταλίας: Ίντερ Μπολόνια 1 1,50 (16:00)
Η Ίντερ έχει συμπληρώσει αισίως 8 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-6-2). Άθλιες εμφανίσεις. Και πλέον πάει να κάνει ρεκόρ αν δεν κερδίσει και ο καράφλας στον πάγκο αρχίζει και νιώθει πίεση. Η Μπολόνια που είναι και σχετικά άνετη βαθμολογικά όντας στο +10 απ την επικίνδυνη ζώνη και η άμυνα της είναι ευάλωτη προσφέρεται για να σταματήσει η κατηφόρα στους Νερατζούρι. Άσσος λοιπον στο 1,50.

Β Ιταλίας: Πάρμα Περούτζια 1 2,15 (16:00)
Η Πάρμα προέρχεται απ την ήττα στο ντέρμπι με τη Μπρέσια και η διαφορά πλέον απ τη 2η θέση είναι στους 7 βαθμούς. Μέσα στο Ένιο Ταρντίνι μετράει (6-3-3). Η Πάρμα έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 20 γκολ παθητικό και υποδέχεται την Περούτζια που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας δεν είναι σε καλή κατάσταση και έχει σημαντικές απουσίες. Παράλληλα ο Μπρέντα, ο προπονητής της Περούτζια είναι με το ένα πόδι στον Ιταλικό ΟΑΕΔ, αφού η διοίκηση παραδέχθηκε δημόσια ότι σκέφτεται να τον απολύσει, πράγμα που μπορεί να συμβεί και σήμερα αν χάσει η Περούτζια. Απουσίες, ρεπορτάζ αλλά και η αναμενόμενη αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι για την Πάρμα, με οδηγούν στον άσσο του 2,15.

Πρέμιερ Λιγκ: Νιούκαστλ Μάντσεστερ Γ 2 1,61 (16:15)
Η Γιουνάιτεντ δεν θέλγει με την απόδοση της ωστόσο η παρουσία του Σάντσες την ανεβάζει επίπεδο. Όντας στο -16 απ τη Σίτι, δεν μιλάει κανείς για πρωτάθλημα αλλά στόχος είναι η 2η θέση. Απ την άλλη η Νιουκαστλ που δεν τα πάει καλά εντός έδρας, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1. Σχετικά καλές εμφανίσεις αλλά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και δεν θα γίνει καλύτερο όσο υπάρχει και αυτή η κόντρα του κόσμου με τον προπονητή. Πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ θα βρει το δρόμο να πάρει τη νίκη έστω και δύσκολα.

Α Γαλλίας: Λυών Ρεν 1,45 (22:00)
Δεν βλέπω έκπληξη. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αναμένω η Λυών να επιστρέψει στις νίκες μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες με Μονακό και Μπορντό όπου σε αμφότερα τα ματς δέχθηκε από 3 γκολ. Συμπαθητική η Ρεν αλλά μέχρι εκεί, στη μέση της βαθμολόγιας. Τυπικός άσσος για να κλείσει η τριάδα.

Τρόπος παιχνιδιού:

Δυάδα: Απόλλων (1,75) - Πάρμα (2,15) 

Τριάδα: Μάντσεστερ Γ (1,61) - Ιντερ (1,50) - Λυών (1,45)

Καλή τύχη.