Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 2018

Χτες η Μπιλμπάο μας χάλασε τη 2αδα μιας και κόλλησε στο 0-0 με τη Λας Πάλμας. Κατόρθωμα το ότι δεν κατάφερε να βάλει γκολ στη Λας Πάλμας εντός έδρας. Ήταν απ τις δυάδες που δεν σας κρύβω, ότι πίστευα, ότι θα πληρώσουν εύκολα. Τέλος πάντων δεν ξεκινήσαμε καλά το Σ/Κ και πάμε σήμερα να δούμε τι θα κάνουμε.

Γ Γερμανίας: Μαδεμβούργο Μούνστερ 1 1,66 (15:00)
Το Μαδεμβούργο μετά τη χειμερινή διακοπή μετρλα δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας κάνει κακές εμφανίσεις μάλιστα. Απόρροια αυτού του κακού ξεκινήματος στο β γύρο, η διαφορά απ την 3η Αούε έχει ψαλιδιστεί στους 4 βαθμούς. Το Μαδεμβούργο έχει την 2η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος όπου μετρά (9-2-1) και έχει δεχθεί σε αυτά τα 12 παιχνίδια μόλις 6 γκολ. Απ την άλλη η Μουνστερ, μετά την διακοπή έχει πετύχει τρεις νίκες στη σειρά, νίκες που της έχουν δώσει οξυγόνο και μία απόσταση ασφαλείας απ την επικίνδυνη ζώνη 8 βαθμών. Αν διαβάσει κανείς γύρω, γύρω, όλοι αναφέρονται στο φορμάρισμα της Μούνστερ. Οκ, μαζί σας παιδιά. Να δούμε όμως και με ποιους έπαιξε; Κέρδισε λοιπόν 1-0 την 8η Βίρτσμπουργκ, σημαντική νίκη. Κέρδισε 5-0 την τελευταία Έερφουρτ και 4-2 εκτός έδρας την προτελευταία Βέρντερ Βρ. Αν εξαιρέσουμε την Βίρτσμπουργκ, με τους τελευταίους έπαιζε παιδιά... Συνεπώς πάμε με τον άσσο στο τίμιο 1,66.

Β Σκωτίας: Ενδιμβούργο Πίτεχερντ 2 & Over 1.50 1.80 (17:00)
Κλασικό αγαπημένο Combo με διπλό και Over. Η Πίτεχερντ είναι στο -4 απ την κορυφή, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με την 1η Μοντρόουζ. Μία ήττα που οδήγησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς απ την 1η θέση. Παρ ότι μιλάμε για Β Σκωτίας, θεωρώ ότι η Πίτεχερντ, που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα, είναι καλύτερη απ την Μοντρόουζ και στο τέλος αυτή θα κόψει πρώτη το νήμα. Εκτός έδρας είναι δυνατή (9-2-1) και πηγαίνει στην προτελευταία Εντινμπουργκ που εντός έδρας μετρά, προσέξτε (1-1-7), δηλαδή έχει μία νίκη σε 9 ματς. Αν σήμερα κάνει τη δεύτερη μαγκιά της.... Προσωπικά ποντάρω στο διπλό και over 1,50 για την Πίτεχερντ.

Α Αυστρίας: Στουρμ Γκρατς ΒΑΚ Πέλετς 1 1,53 (19:30)
Η Στούρμ με τον Φόγκελ στον πάγκο που ανέλαβε την ομάδα μετά τη διακοπή μετρά δύο σερί ήττες, δύο σερί ήττες που την έριξαν απ την κορυφή. Υποδέχεται σήμερα λοιπόν την ΒΑΚ Πέλετς με στόχο την πρώτη νίκη μέσα στο 2018. Εντός έδρας η Στουρμ μετρά (8-2-0), η ΒΑΚ απ την άλλη είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να επιστρέψει στις επιτυχίες η Στουρμ αφού εκτός έδρας ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια και εδώ αναμένω αντίδραση απ τη Στουρμ. Άσσος λοιπόν.

Καλή τύχη.