Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: MUST WIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ


Μετά από ένα ακόμη αδιάφορο στοιχηματικά μεσοβδόμαδο κουπόνι επιστρέφουμε πλέον σε φουλ ρυθμούς, με τα μεγάλα πρωταθλήματα να επιστρέφουν από διακοπή. Ως είθισται να λέω, η περίοδος του Ιανουαρίου θέλει μία προσοχή ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, λόγω των πολλών μεταγραφών και των δανεικών που πάνε και έρχονται.

Πάμε όμως στα σημερινά,

Πρέμιερ Λιγκ: Γουεστ Μπρομιτς Μπράιτον 1 2,15 (17:00)
Η Γουεστ Μπρομιτς χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες για να δει χαρά τη χαρά της νίκης, πως είναι  να νικάς τέλος πάντων καθώς κέρδισε την Έξετερ με 2-0 στο κύπελλο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα έχει 20 παιχνίδια (!!) χωρίς νίκη και μοιραία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. 8 παιχνίδια χωρίς νίκη με τον Πάρντιου στον πάγκο και λες "αν όχι σήμερα, πότε;" Γυροφέρνει μία νίκη η Γουεστ Μπρομιτς τον τελευταίο καιρό, δεν παίζει τόσο άσχημα και κακά τα ψέματα σήμερα είναι η  ευκαιρία της. Προέρχεται και απ τη νίκη στο κύπελλο, να φτιάξει λίγο το κλίμα και υποδέχεται τη Μπράιτον που εκτός έδρας μετρά (2-2-7), έχει πολλές αδυναμίες όταν αγωνίζεται εκτός και είναι ουσιαστικά εξάποντο. Αμφότερες έχουν ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Νομίζω ότι αν δεν πάρει και το σημερινό παιχνίδι η Γουεστ Μπρομιτς καλύτερα να αρχίζει να αναπροσαρμόζει τα πλάνα της. Ο άσσος στο 2,15.

Β Αγγλίας: Τσέλντεναμ Άκρινγκτον Goal/Goal 1,65 (17:00)
Σημείο που προκύπτει απ την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων. Για την Ακρινγκτον τα έχουμε πει επανειλλημένως, σκοράρει και δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Έχει την 4η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας ενώ έχει ήδη ενισχυθεί μεταγραφικά. Απ την άλλη η Τσέλντεναμ είναι σε καλή κατάσταση, εντός έδρας μόλις σε 3 παιχνίδια δεν έχει βρει δίχτυα οπότε θεωρώ ότι υπάρχουν όλοι οι οιωνοί για να σκοράρουν αμφότερες. Το αμφίσκορο στο 1,65.

Καλή τύχη,