Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ....

Ποδαρικό με το δεξί, όπως επιβάλλεται χτες για το 2018 καθώς η 2αδα που προτάθηκε πλήρωσε εύκολα & ξεκούραστα, με τα διπλά της Λάτσιο και της Ντανφέρμλιν. Αυτά όλα ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα φρέσκα.

Β Εθνική: Πανσερραικός Αν. Καρδίτσας 1 1,72 (15:00)
Ο φιλόσοφος λαός μας λέει ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.... ε λοιπόν σήμερα θα χωθώ μέσα στα πίτουρα... Το να παίζεις Β Εθνική, είναι κάτι ανάλογο και ο νοών νοείτο.... Αμφότερες οι ομάδες έχουν κοινό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Αμφότερες οι ομάδες, είναι ομάδες έδρας. Βασίζονται αποκλειστικά στην έδρα τους για ότι κάνουν στο πρωτάθλημα. Η Αν. Καρδίτσας που είναι πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, εκτός έδρας έχει 4 ήττες σε 4 παιχνίδια ενώ εντός έδρας τρέχει (4-1-0). Αντίστοιχα περίπου τα νούμερα και για τον Πανσερραικό όπου έκλεισε το 2017 με δύο σερί ήττες και το απόψινό εξάποντο, πρέπει να το πάρει. Έγιναν και μεταγραφές για την ομάδα απ τις Σέρρες, ήρθαν πέντε παίχτες αλλά οι τρεις εξ αυτών δεν είναι διαθέσιμοι. Θεωρώ ότι ο άσσος, που κινείται κάπου στο 1,72-1,80, είναι τίμιος και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Α Ισπανίας: Θέλτα Ρεαλ 2 1,50 (21:45)
Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Η Ρεάλ, για το τυπικό της υπόθεσης, καλείται να κυνηγήσει τις οποίες ελπίδες υπάρχουν για τίτλο. Προφανώς με το -14 απ την κορυφή δεν μπορείς να μιλάς για τίτλο. Μην παρεξηγηθώ, απλά Ρεαλ είσαι και οφείλεις να διεκδικήσεις τις όποιες ελπίδες. Σήμερα επιστρέφει και ο Ίσκο με τον Μπέιλ και δεν παίζει ο Μπενζεμά. Όπερ και σημαίνει ότι απελευθερώνεται τελείως η επίθεση της Ρεαλ απ αυτό το βαρίδι που λέγεται Μπενζεμά. Ολόκληρη Ρεαλ και να έχει ως μοναδικό καθαρόαιμο φορ και βασική επιλογή τον Μπενζεμά, είναι ντροπή! Η Θέλτα πάντα μέσα στην έδρα της είναι σκληρό καρύδι, το Μπαλαϊδος είναι απ' τις έδρες που πρέπει να τις λαμβάνεις υπόψη σου ωστόσο δεν βλέπω έκπληξη. Η Ρεαλ θα φύγει με το τρίποντο για να μπουν και τα προβλήματα κάτω απ το χαλί. Όχι οριστικά προφανώς αλλά μέχρι την επόμενη γκέλα... Το 1,50 είναι λογικό.

καλή τύχη.