Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: LATIN ΣΗΜΕΙΑ

Είναι απ τις λίγες φορές τα τελευταία χρόνια, όσο θυμάμαι, που τελευταία αγωνιστική ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ είναι τόσο αδιάφορη στοιχηματικά, όπου σχεδόν λίγο έως πολύ τα πάντα είχαν κριθεί. Εξού και η στοιχηματική αποχή. Χτες πάντως ο Διονύσης πήγε πολύ καλά με 3 στα 4.

Πάμε στα φρέσκα, όπου έχουμε τελευταία αγωνιστική Χιλή και εκεί θα είναι το βασικό μας ποντάρισμα για σήμερα.

Χιλή: Τεμούκο Κονσεπσιον 1 1,82 (17:00)
Η Τεμούκο μαζί με την Αντοφαγκάστα παλεύουν για το τελευταίο εισιτήριο στο Σουνταμερικάνα. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες είναι ισόβαθμες και η Τεμούκο θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα απ την Αντοφαγκάστα για να πάρει εκείνη το εισιτήριο. Το θέμα όμως είναι ότι η Αντοφαγκάστα παίζει αύριο συνεπώς η Τεμούκο σήμερα ξέρει ότι αν δεν κερδίσει λέει αντίο στο Σουνταμερικάνα. Προσέξτε και κάτι ακόμα, αν κερδίσει η Τεμούκο θα θέλει θέλει νίκη όχι με ευρεία διαφορά της Αντοφαγκάστα, μικρότερη των τριών γκολ δηλαδή, συν τα γκολ που θα πετύχει απόψε η Τεμούκο. Η Αντοφαγκάστα δεν έχει εύκολο παιχνίδι οπότε θεωρώ ότι αν κερδίσει σήμερα η Τεμούκο κλείδωσει το Σουνταμερικάνα. Απ την άλλη η Κονσεπσιόν είναι παντελώς αδιάφορη. Ιστορική λοιπόν η ευκαιρία για την Τεμούκο. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Χιλή: Ουατσιπάτο Κόλο Κόλο 2 1,45 (22:30)
Η Κόλο Κόλο με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αποτελεσμάτων. Αν φέρει Χ περιμένει τη μη νίκη της Ουνιόν. Αν χάσει θέλει μη νίκες τόσο της Ουνιόν όσο και της Ουνιβερσιταδ. Η Ουατσιπάτο είναι αδιάφορη. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η Κόλο Κόλο, σε μία έδρα όπου απ τους 27.000 φιλάθλους, οι 20 χιλιαδες θα ειναι δική της οπαδοί, δεν νομίζω να χάσιε το πρωτάθλημα. 

Καλή τύχη.