Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: DO OR DIE ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Ούτε 10 μέρες δεν έμειναν για τα Χριστούγεννα και έχουμε το τελευταίο μεγάλο κουπόνι της χρονιάς, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να οδεύουν σε διακοπή. Και μετά όπως κάθε χρόνο θα μας συντροφεύσουν η Αγγλία και η Σκωτία, εκεί που το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.

Πάμε όμως στα σημερινά,

Γ Γερμανίας: Χάνσα Σπ. Λότε 1 1,95 (15:00)
Η Χάνσα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει χτυπήσει φόρμα και θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη 3αδα. Είναι στο -2 απ την 3η Βέχεν και στο -9 απ το δεύτερο Μαδεμβούργο. Έχοντας ολοκληρώσει τον α γύρο, η Χάνσα εντός έδρας είναι δυνατή και υποδέχεται την Λότε που εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (2-2-6). Η Χάνσα δεν είναι μόνο οτι νικά αλλά ότι νίκες έρχονται και με καλές εμφανίσεις και κόντρα σε μία Λότε που και αδύναμη εκτός έδρας είναι και με σημαντικές απουσίες είναι, νομίζω έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Τίμιο το 1,95.

Β Αγγλίας: Μάνσφιλντ Γέοβιλ 1 1,55 (17:00)
Η Μάνσφιλντ μπορεί να είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας παρα ταύτα διαθέτει πολύ καλό υλικό και θεωρώ ότι θα είναι στις ομάδες που θα πάνε στα πλέι οφ. Προέρχεται από δύο σερί γκέλες, η τελευταία εκτός απ την Κρόουλι, οπότε υπάρχει αναγκαιότητα για επιστροφή στις νίκες. Έχει την ευκαιρία να το πράξει αυτό, υποδεχόμενη την πολύ μετρια Γέοβιλ, που έχει ως στόχο την παραμονή της στην κατηγορία και εκτός έδρας μετρά ήδη 8 ήττες σε 10 παιχνίδια. Θα μου προξενήσει μεγάλη εντύπωση αν η Μάνσφιλντ δεν θα πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Α1 μπάσκετ: Πανιώνιος Τρίκαλα 1 1,60 (18:30)
Ο Πανιώνιος με τις 8 ήττες σε 8 αγωνιστικές είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.  Αντιλαμβάνεστε και ας είναι Δεκέμβρης αν σήμερα δεν κερδίσει ας ετοιμάσει τις βαλίτσες για τη β κατηγορία. Τα πράγματα στη ζωή είναι απλά. Με τον Ζιάγκο στον πάγκο, έχει κάπως βελτιώθει η ομάδα της Νέας Σμύρνης που σήμερα το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Παίζει με τα Τρίκαλα, σε εξάποντο παραμονής όπως λέμε και εμείς του ποδοσφαίρου, είναι παιχνίδι τελικός. Το αντιλαμβανόμαστε εμείς, υποθέτω ότι το έχουν αντιληφθεί και οι ίδιοι....

Καλή τύχη.