Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλη την παρέα, σήμερα θα ποντάρω και πάλι σε αρκετά μονά ματς, όπως και χθες, μιας και μου αρέσει το κουπόνι, χθες μας βγήκε, για να δούμε και σήμερα μια-μια τις εκτιμήσεις.
Ξεκίνημα από την αναμέτρηση Μπενεβέντο - Μίλαν. Καταλληλότερο αντίπαλο για μια νίκη-ξέσπασμα, την οποία χρειάζεται πολύ, δεν θα μπορούσε να βρει η ομάδα του Γκατούζο, από την άποντη και ουραγό, γηπεδούχο. Διπλό και over.
Επόμενη αναμέτρηση από Ισπανία, το Χετάφε - Βαλένθια.Καλή ομάδα οι γηπεδούχοι, παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και παλέυουν όλα τα παιχνίδια, αλλά η φετινή Βαλένθια παίζει μεγάλη μπάλα. Με την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες της Μαδρίτης έχει απομείνει μόνη σοβαρή απειλή για την Μπαρτσελόνα και το έδειξε και στο μεταξύ τους παιχνίδι, ειδικά μετά τις χθεσινές ισοπαλίες των "αιωνίων", έχει την ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο την κορυφή. Οι εκτός έδρας εμφανίσεις της με πείθουν για ακόμα ένα διπλό.
Περνάμε στη Γαλλία και την αναμέτρηση Καέν - Λυών. Οι γηπεδούχοι είναι σκληροτράχηλη ομάδα και βασίζεται πολύ στην αμυνά της, το κακό για αυτή όμως είναι πως πετυχαίνει τη "φονική" επίθεση των φιλοξενούμενων, μετά από "άσφαιρη" αγωνιστική και δεν νομιζω να ξανασυμβεί για δέυτερο σερί ματς. Το διπλό και το over 1,5 της Λυών πληρώνουν το ίδιο, θα επιλέξω το δέυτερο.
Ώρα να περάσουμε και στο δικό μας πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση Λεβαδειακός - Α.Ε.Κ. Η ομάδα του Κομπότη "ξεφούσκωσε" ήδη μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα και ήρθε η ώρα για μια εντός έδρας ήττας από μια πιο ποιοτική ομάδα που "λυσσάει" για πρωτάθλημα φέτος και με νίκη απόψε πιάνει ξανά κορυφή.
Τελευταία αναμέτρηση για σήμερα το Βόλφσμπουργκ - Γκλάντμπαχ. Ευχάριστη έκπληξη για μένα, όχι τόσο η βαθμολογική θέση αλλά κυρίως η σταθερότητα των φιλοξενούμενων. Τους έχω ικανούς να σκοράρουν πάνω από μια φορά κόντρα στην, όχι και τόσο καλή, άμυνα των ασταθών γηπεδούχων. Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Ιταλία Serie A 13:30 : ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - ΜΙΛΑΝ : 2/OVER : (2) x 25

Ισπανία Primera Division 17:15 : ΧΕΤΑΦΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ : 2 : (2,3) x 20

Γαλλία Ligue 1 18:00 : ΚΑΕΝ - ΛΥΩΝ : OVER 1,5 Η ΛΥΩΝ : (1,8) x 20

Γερμανία Bundesliga 19:00 : ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ : OVER 1,5 Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ : (2,1) x 20

Ελλάδα Super League 19:30 : ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. : 2 : (1,82) x 25,15

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 690,15

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 580