Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

"Εκτιμησείς Κυριακής by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλους, για σήμερα έχω ξεχωρίσει έξι αγώνες, λόγω αποδόσεων, θα τους ποντάρω σε μια τριάδα και τρία μονά. Ο καθένας βέβαια, όπως πάντα, κάνει τις επιλογές του. Ας τους δούμε, έναν - έναν, με το παρολί αρχικά.
Ξεκινάω με την αναμέτρηση Οσμάνλισπορ - Αλάνιασπορ για το τούρκικο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι των ελλήνων διεθνών μας , Μανιάτη και Τζαβέλλα, έχουν βάλει τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ η γηπεδούχος έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στη κατηγορία, μονόδρομος για μένα και το παρολί μου, το over.
Συνεχίζω με την αναμέτρηση Κιέβο - Ρόμα για το ιταλικό πρωτάθλημα.Οι γηπεδούχοι είναι  κλασσική αξία τα τελευταία χρόνια, από την άποψη πως ότι και να γίνει ξέρουμε πως θα παραμείνει στην κατηγορία, αλλά δεν θα κάνει ποτέ το βήμα παραπάνω. Έτσι λοιπόν και φέτος "απολαμβάνει" την μετριότητα της θέσης της. Από την άλλη πλευρά, κλασσικά οι Ρωμαίοι βρίσκονται στο κυνήγι του πρωταθλήματος, η διαφορά όμως φέτος είναι πως δεν τους υπολογίζει κανείς, όμως εκείνοι είναι παραδόξως σοβαροί και κυνικοί, νικώντας έυκολα ή δύσκολα ομάδες όπως οι Κιέβο, που τα προηγούμενα χρόνια, τους στερούσαν βαθμούς και έτσι παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Μπαίνει και το διπλό στο παρολί και συνεχίζω.
Θα παραμείνω στο ιταλικό πρωτάθλημα και η τριάδα μου θα κλείσει με την αναμέτρηση Νάπολι - Φιορεντίνα. Ας δούμε τα δεδομένα.Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, πεινασμένοι μετά την ήττα από την Γιουβέντους,όμως έχουν μοναδική ευκαιρία να πατήσουν ξανά κορυφή, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο ντέρμπι Γιουβέντους - Ίντερ. Συναντούν μια "γλυκανάλατη" Φιορεντίνα που κάνει την προσπαθειά της για έξοδο στην Ευρώπη, αλλά δεν δείχνει να έχει τη δυναμική να τα καταφέρει. Τέτοια ματς κρίνονται στο ποιός τα θέλει πιο πολύ και πιστέυω πως οι Ναπολιτάνοι θα βγάλουν πάθος, αντίδραση και θα πάρουν μια νίκη που θα τους ξαναδώσει αυτοπεποίθηση. Άσσος και έτοιμο το παρολι.

Α' Τουρκίας 13:00 : ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ : OVER (1,55)
A' Ιταλίας 13:30 : ΚΙΕΒΟ - ΡΟΜΑ : 2 (1,6)
Α' Ιταλίας 16:00 : ΝΑΠΟΛΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : 1 (1,4)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ : 3,5 x 28

Πάμε σε λίγο μεγαλύτερες αποδόσεις μιας και μιλάμε για μονά παιχνίδια. Ξεκίνημα σε αυτά με την αναμέτρηση Αμιέν - Λυών για το γαλλικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν είναι κακή ομάδα, κάθε άλλο, όμως κάτι οι απουσίες τους, κάτι η επίθεση "φωτία" και η εικόνα που βγάζουν οι σοβαροί "Λιονέ" με οδηγούν στο διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 που διπλασιάζει το ποντάρισμα.
Συνεχίζω με την αναμέτρηση Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης. Αγωνίζεται η πιο φορμαρισμένη ομάδα κόντρα στην πιο ντεφορμέ. Επίσης οι πρωτευουσιάνοι, αθόρυβα παραμένουν κοντά την κορυφή και μετά τον αποκλεισμό τους, από το Champions League, έχουν το χρόνο να συγκεντρωθούν και να κάνουν την αντεπιθεσή τους. Θα συνδυάσω τη πιθανή νίκη τους με το over γιατί θεωρώ πως η Μπέτις, παρά την κακή της κατάσταση, δεν θα κλειστεί και θα δούμε "ανοιχτό" παιχνίδι με γκολ. Σε απόδοση που σχεδόν τριπλασιάζει το ποντάρισμα, αξίζει το ρίσκο.
Τελευταία αναμέτρηση για σήμερα το Άουγκσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου για το γερμανικό πρωτάθλημα. Εδώ θα παω με το g/g γιατί αν και η προϊστορία δείχνει να μην βοηθά, στα τελευταία τους παιχνίδια οι συγκεκριμένες ομάδες το φέρνουν κατά κόρον. Ας κάνουν άλλο ένα για να μας διπλασιάσουν, σχεδόν το ποντάρισμα, απόψε.Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Α' Γαλλίας 16:00 : ΑΜΙΕΝ - ΛΥΩΝ : 2/OVER 1,5 (2) x 20
Α' Ισπανίας 17:15 : ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ : 2/OVER (2,9) x 20
A' Γερμανίας 19:00 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ : G/G (1,9) x 20

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 618
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 560