Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Σαββάτου by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλη την παρέα, έυχομαι να έχουμε ένα όμορφο διήμερο. Στο στοιχηματικό κομμάτι τώρα, το σημερινό κουπόνι μου αρέσει αρκετά,γιαυτό έχω έξι εκτιμήσεις. Είναι πολλές το ξέρω, γιαυτό διαλέξτε όποια σας αρέσει. Το δικό μου ποντάρισμα θα είναι βασικά σε μονά και κάτι λίγα από την κάβα, στο παρολί.Πάμε να δούμε τα ματσάκια.
Ξεκίνημα από αγαπημένη Βρετανία με τα τρία πρώτα παιχνίδια να προέρχονται από το νησί.Αρχικά στην αναμέτρηση Έβερτον - Χάντερσφιλντ, οι αγαπημένοι μου γηπεδούχοι, στη μεταβατική φάση αλλαγής που βρίσκονται με την πρόσληψη του "Big Sam", δεν θα μπορούσαν να βρούν καταλληλότερο αντίπαλο, από την Χάντερσφιλντ. Μια ομάδα που έχει ξεχάσει από πότε έχει σκοράρει εκτός έδρας και πιστέυω ο αέρας αλλαγής και η δυναμική της ομάδας του Λίβερπουλ θα βοηθήσουν στο να σκοράρουν πάνω από μια φορά οι γηπεδούχοι σε απόδοση που αξίζει.
Συνεχίζω με την αναμέτρηση Άυρ - Άλμπιον Ρόβερς. Οι φορμαρισμένοι, πρωτοπόροι, γηπεδούχοι είναι ξεκάθαρα φαβορί, όμως για να ανεβάσω λίγο την απόδοση θα συνδυάσω την νίκη τους με το over, στο οποίο μπορεί να συνεισφέρουν οι Ρόβερς, αν τυχόν δεν τα καταφέρει η ΑΥΡ, μόνη της.
Τελευταία αναμέτρηση από το νησί το Λίβινγκστον - Φόλκερκ. Παίζει ο τρίτος της βαθμολογίας με 4/5 νίκες στα τελευταία εντός έδρας κόντρα στην προτελευταία, η οποία έχει 4/5 ήττες στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Τιμη του άσσου παρακαλώ;;2,3!!!!Ευχαριστώ πολύ και ας έρθει 0-3.
Περνάμε στην Ισπανία, με την οποία είναι αλήθεια πως δεν πολυασχολούμαι αλλά υπάρχει αντίστοιχο θέμα με το προηγούμενο, απόψε. Ουέσκα - Κόρδοβα η αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι με 4 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας και υποδέχονται την ουραγό η οποία μετράει 5/5 ήττες εκτός έδρας. Τιμη άσσου;;;1,8!!!Το αγοράζω και χωρίς τον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων και συνεχίζω.
Στις τελευταίες δύο εκτιμήσεις το σκεπτικό μου είναι το ίδιο. Θα ποντάρω σε νίκες και συνδυασμό over 1,5, σε φορμαρισμένες ομάδες που παίζουν με ξεκάθαρα χειρότερους αντιπάλους, και παράλληλα δεν βλέπω "κλειστά" παιχνίδια. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις Σάλκε - Κολωνία και Λωζάνη - Βασιλεία. Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε.

Αγγλία Premier League 17:00 : ΕΒΕΡΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ : OVER 1,5 H ΕΒΕΡΤΟΝ : (2) x 25

Σκωτία 1 17:00 : ΑΥΡ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ : 1 ΚΑΙ OVER : (1,83) x 25

Σκωτία Championship 17:00 : ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΦΟΛΚΕΡΚ : 1 : (2,3) x 20

Ισπανία Segunda Division 17:00 : ΟΥΕΣΚΑ - ΚΟΡΔΟΒΑ : 1 : (1,8) x 20

Γερμανία Bundesliga 19:30 : ΣΑΛΚΕ - ΚΟΛΩΝΙΑ : 1 ΚΑΙ OVER 1,5 : (1,67) x 20

Ελβετία Super League 20:00 : ΛΩΖΑΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ : 2 ΚΑΙ OVER 1,5 : (1,67) x 20

ΑΠΟΔΟΣΗ 6ΑΔΑΣ : 42,2 x 6,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 636,5 

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 500