Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: "ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ..."

Μετά από ένα αδιάφορο μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου παρ ότι είχαμε εμβόλιμη στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν με ενθουσίασε γι αυτό και δεν ανέβασα στήλη. Όπως έχω πει πολλάκις, στα σχεδόν 10 χρόνια που είμαστε μαζί σας, στήλη να ανεβάσω απλά και μόνο για την "επισκεψημότητα" του site δεν πρόκειται να το κάνω ΠΟΤΕ!

Πάμε στα φρέσκα, όπου χτες ο Διονύσης ξεκίνησε δυνατά το ΠΣΚ, χρειαζόταν να κάνει ένα καλό come back και νομίζω ότι χτες είχε και τύχη (στο τρίποντο) που του έλειψε τις προηγούμενες μέρες. Έτσι είναι το στοίχημα....



Πρέμιερ Λιγκ: Εβερτον Χάντερσφιλντ 1 1,90 (17:00)
Η Έβερτον με τον Αλαρντάις να παρακολουθεί το παιχνίδι απ την εξέδρα, κέρδισε με 4-0 τη Γουεστ Χαμ με τον Ρούνει να πετυχαίνει χατ τρικ. Το κλίμα δείχνει να αλλάζει, ο Σαμ Αλαρντάις, θα κάνει ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο των ζαχαρωτών. Προφανώς το ρόστερ της Εβερτον δεν είναι για να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Άργησε πολύ η αλλαγή προπονητή και είχε καταντήσει περιοδεύων θίασος η Έβερτον. Κόντρα στη νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ, ο αντίπαλος μοιάζει ιδανικός για τον Big Sam για να ξεκινήσει με το δεξί, να κερδίσει χρόνο ώστε να μπορεί να δουλέψει πιο ήσυχα. Η Χάντερσφιλντ που προέρχεται απ την ήττα με 5-0 απ την Άρσεναλ, εκτός έδρας έχει μόλις 1 νίκη σε 7 αγωνιστικές ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στις τελευταίες έξι εξ αυτών δεν έχει σκοράρει καν! Περίπου 4 μήνες έχουν περάσει απ το τελευταίο γκολ της Χαντερσφιλντ εκτός έδρας. Νομίζω ο άσσος στο 1,90 είναι fair. Άνοιξε στο 1,70 και πλέον παίζει στο 1,90. Αν ειναι τυράκι, χαλάλι....



Α Εθνική: Ξάνθη ΠΑΟΚ 2 1,75 (17:15)
Ο Λουτσέσκου πλέον είναι υπό πίεση και όσο αν ο υιός Σαββίδη τον στηρίζει, η καρέκλα τρίζει επικίνδυνα. Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η ανακοίνωση των οργανωμένων για να δέσει το γλυκό. Με πλέον ξεκάθαρο τρόπο, είπαν ότι τα ψέματα τελείωσαν και "αν δεν κερδίσετε μην γυρίσετε πίσω...". Σημειωτέον ότι την άλλη βδομάδα λήγει η τιμωρία του ΠΑΟΚ και ο κόσμος επιστρέφει στην Τούμπα και καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Ο Λουτσέσκου σε αυτη την κρίσιμη στιγμή, παίζει κόντρα στην πρώην του ομάδα, την ξέρει όσο λίγοι. Ενώ και ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ακριτική πόλη. Έχοντας περάσει τρία χρόνια εκεί, εικάζω ότι ο Λουτσέσκου θα ξέρει τις αδυναμίες της Ξάνθης και σε αυτές θα χτυπήσει. Διπλό λοιπόν.

Α Ισπανίας: Μπιλμπάο Ρεαλ  2 1,45 (21:00)
Σημείο για να κλείσει κάποιος τριάδα. Με τη διαφορά στους 8 βαθμούς απ τη Μπαρτσελόνα και την ώρα που θα γίνεται ο αγώνας, το πιο πιθανό είναι η διαφορά να έχει φτάσει τους 11 καθώς η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το μεσημέρι τη Θέλτα, αντιλαμβάνεστε ότι περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, δεν υπάρχουν. Είναι πλέον ξεκάθαρα τα πράγματα. Σίγουρα η Ρεάλ δεν ενθουσιάζει με την απόδοση της. Ο Μπενζεμά στρίβει πιο αργά και από τριαξονικό ωστόσο δεν παύει να είναι Ρεαλ. Απ την άλλη η Μπιλμπάο, δεν έχει τη δυναμική του παρελθόντος και με τον Αντούριθ λίγο πριν τη σύνταξη δεν ξέρω πόσο ακόμη θα μπορεί να ανταπεξέρχεται στα συνεχή παιχνίδια. Διπλό και εδώ.

Καλή τύχη.