Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Παρασκευής by Διονύσης"

"Καλησπέρα σε όλους, τις τελευταίες μέρες μας γύρισε πάλι η τύχη την πλάτη της, αλλά η δουλειά της αυτή είναι να κάνει κύκλους. Οι σημερινές εκτιμήσεις ξεκινούν από τον αγώνα Γούλβς - Φούλαμ για την αγγλική championship και παρόλο που οι περισσότεροι θα πάνε με τον άσσο των φορμαρισμένων "λύκων", προσωπικά θα ποντάρω το αγαπημένο μου g/g και over γιατι και η Φούλαμ είναι μια ομάδα που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, μιας και δεν συνηθίζει να κλείνετε ακόμα και σε καυτές έδρες όπως το "Μολινό".
Δεύτερη επιλογή για σήμερα να σκοράρει πάνω από ένα τέρμα η φορμαρισμένη και διεκδικήτρια για μια θέση ανόδου στην πρώτη κατηγορία Γαλλίας, Αζαξιό, κόντρα στην Σατορού, η οποία δεν φημίζεται για την σφιχτή της άμυνα.
Συνεχίζω με την δέυτερη κατηγορία στην Ολλανδία και την αναμέτρηση Φορτουνα - Ος. Η συγκεκριμένη κατηγορία, όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, είναι η χαρά του γκολ και την επιλέγω συχνά, ειδικά όταν βλέπω τέτοια ζευγαρώματα, στα οποία το μόνο που νοιάζει τις ομάδες είναι το θέαμα. Αμφίσκορο λοιπόν και over 3,5 αφού το βρίσκω σε τιμές πάνω από δύο.
Για το τέλος θα επιμείνω σε ακόμα μια αγωνιστική με την Ριντ στην Β' Αυστρίας αν και με πρόδωσε την προηγούμενη φορά. Απόψε κόντρα στην αδύναμη Βάτενς πιστέυω πως θα σκοράρει πάνω από μια φορά και θα "κλειδώσει" το διπλό. Εκτός από τα μονά θα ρίξω κάτι ψιλά και στο παρολί.

Β' Ολλανδίας 21:00 : ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΟΣ : G/G KAI OVER 3,5 (2,1) x 20

B' Γαλλίας 21:00 : ΑΖΑΞΙΟ - ΣΑΤΟΡΟΥ : Η ΑΖΑΞΙΟ ΟVER 1,5 (1,93) x 20

B' Αυστρίας 21:30 : ΒΑΤΕΝΣ - ΡΙΝΤ : 2 ΚΑΙ OVER 1,5 (2) x 20

Championship Αγγλίας 21:45 : ΓΟΥΛΒΣ - ΦΟΥΛΑΜ : G/G KAI OVER (2,05) x 20

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΡΟΛΙ : 16,5 x 4,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 794,5

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 710