Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΓΚΕΛΑ

Αυτό ήταν, πάει και ο Νοέμβρης. Τελευταίο ΣΚ του Νοεμβρίου και πλέον ετοιμαζόμαστε για το φινάλε του 2017 τόσο ημερολογιακά όσο και στοιχηματικά. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Όλες οι στήλες του site είναι σε θετικό πρόσημο και πάμε για καλό φινάλε. Μέχρί τότε όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, οπότε πάμε στα σημερινά παιχνίδια.

Α Τουρκίας: Μαλάτιασπορ Μπεσίκτας 2 1,57 (15:30)
Η Μπεσίκτας προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες για πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η ισοπαλία με την Πόρτο κλείδωσε την πρόκριση στην φάση των 16 και πανηγυρίστηκε με τον ανάλογο τρόπο. Η ισοπαλία όμως με την Ακίσασπορ θεωρείται γκέλα ολικής για τη Μπεσίκτας εντός έδρας. Απόρροια της γκέλας αυτής, η διαφορά απ την πρώτη Γαλατασαράι πήγε στους 4 βαθμούς τη στιγμή που την άλλη βδομάδα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Μπεσίκτας Γαλατσαράι αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα γκέλα. Πόσο μάλλον απ τη στιγμή που η Γαλατασαράι υποδέχεται την Αλάνιασπορ σε ένα μάλλον εύκολο παιχνίδι. Κατά συνέπεια η Μπεσίκτας είναι υποχρεωμένη σήμερα να πάρει το παιχνίδι. Διπλό.

Β Αγγλίας: Γουίκομ Γέοβιλ 1 1,57 (17:00)
Η Γουίκομ προέρχεται απ τη γκέλα κόντρα στην Ακρινγκτον μεσοβδομάδα με 1-0. Μέτρια εμφάνιση απ τη Γουίκομ και έπεσε κάτω απ τα πλέι οφ ανόδου. Η Γουίκομ είναι απ τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τα πλέι οφ ανόδου, προσωπικά πιστεύω ότι θα μπει στο τέλος στα πλέι οφ. Εντός έδρας μετρά (4-3-2) και υποδέχεται τη Γέοβιλ που έχει σαν στόχο την παραμονή της στην κατηγορία και εκτός έδρας μετρά ήδη 7 ήττες σε 9 αγωνιστικές ή για να το πούμε πιο απλά, εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια. Καλή ευκαιρία λοιπόν για την Γουίκομ να επιστρέψει στις νίκες. Άσσος.

Β Αγγλίας: Έξετερ Ακρινγκτον Goal/Goal 1.66 (17:00)
Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν δίχτυα. Η Άκρινγκτον είναι η ομάδα που μας πληρώνει στο αμφίσκορο. Η Άκρινγκτον έχει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 15 γκολ. Η γηπεδούχος Έξετερ ναι μεν δεν φέρνει πολλά γκολ/γκολ, μόλις 2 απ τα 9 παιχνίδια της έχουν έρθει στο γκολ/γκολ αλλά είναι ομάδα με ποιότητα και πιστεύω ότι μπορεί να βάλει το γκολ και να μας πληρώσει.

Λιγκ 1 Σκωτίας: Στρανράερ Αλμπιον Ρ Goal/Goal 1.66 (17:00)
Εδώ πραγματικά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Όσα πάνε και όσα έρθουν οι δύο ομάδες. Η Άλμπιον Ρόβερς έχει μία απ τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας και ταυτόχρονα τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ενδεικτικά αναφέρω τα σκορ που είχε στις 6 τελευταίες αγωνιστικές: 2-1, 4-5, 0-1, 2-2, 3-4, 0-2. Είναι ροντέο τα ματς που κάνει η Αλμπιον Ρ. εκτός έδρας. Οπότε πάμε στο αμφίσκορο.

Λιγκ 1 Σκωτίας: Ρειθ Κουινς Παρκ 1 1,45 (17:00)
Τυπική πρόταση στον άσσο. Ευκαιρία για την Ρέιθ να ξεσπάσει. Προέρχεται απ την ήττα με 3-0 απ την πρωτοπόρο Ειρ. Ήττα που την έριξε απ την πρώτη θέση. Εντός έδρας μετρά 6-0-0 και υποδέχεται την τελευταία και αδύναμη Κουινς Παρκ που έχει την χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας. Προφανέστατα ανώτερη η Ρειθ, δεν βλέπω έκπληξη, δεν είναι και τίποτα σπουδαίο το 1,45, απλά και μόνο αν θέλει κάποιος να κλείσει ένα δελτίο.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live σε Facebook και Twitter.