Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ

Πλήρωσε χτες η δυάδα μας,  με τον άσσο της Αντάλιασπορ και το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης, με το γκολ της Ατλέτικο να μπαίνει στο 92, δεύτερη σερί δυάδα που πληρώνει και ας πάμε στα σημερινά για να συνεχιστεί το σερί.

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι Μάντσεστερ Γ Χ2 1,57 (18:15)
Το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ, όπου πετυχαίνει τις δύο ομάδες σε τελείως διαφορετικά μομέντουμ. Απ τη μία η Τσέλσι πραγματικά δεν βλέπεται. Προέρχεται απ την 3αρα με κάτω τα χέρια απ τη Ρομα στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ και στο πρωτάθλημα κάθε άλλο παρά ενθουσιάζει με την απόδοση της και είναι ήδη στο -9 απ την κορυφή. Υπάρχει πολύ γκρίνια στο στρατόπεδο των μπλε και η καρέκλα του Κόντε τρίζει επικίνδυνα. Απ την άλλη η Γιουνάιτεντ είναι σε καλή κατάσταση, δείχνοντας σοβαρότητα στο παιχνίδι της, ο Μουρίνιο φέτος δείχνει ότι πάει να φέρει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τη Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται στο -6 απ τη Σίτι, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά και τη νίκη επί της Μπενφίκα καθάρισαν εύκολα την υπόθεση πρόκριση. Κοιτάζοντας την εικόνα των δύο ομάδων, το παιχνίδι ξεκάθαρα κλείνει προς τα δεξιά. Το αν θα θυμηθεί η Τσέλσι τον καλό της εαυτό σήμερα, δεν το ξέρω, δεν είμαι μέντιουμ, κρίνουμε με ότι βλέπουμε. Χ2 λοιπόν.

Βέλγιο: Αντερλεχτ Κλαμπ Μπριζ 1 2,05 (19:00)
Το el clasico του Βελγίου, με την Μπριζ να είναι ήδη στο +9 απ την Αντερλεχτ μετά από 13 αγωνιστικές και όπως καταλαβαίνετε σήμερα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την Άντερλεχτ. Η Άντερλεχτ που προέρχεται απ την ήττα με 5-0 στο Παρίσι απ την Παρί. Ήττα εντός προγράμματος και αναμενόμενη. Το είπε εξάλλου και ο προπονητής της Αντερλεχτ, ότι "δεν πρόκειται να μας επηρεάσει η ήττα απ την Παρί". Το σημαντικό εξάλλου είναι το σημερινό παιχνίδι και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Άλλωστε υποδέχεται την Μπριζ την οποία έχει πελάτισσα. Η Μπριζ έχει να νικήσει εκτός έδρας την Αντερλεχτ από το 1998 (!!!) Είναι απ τις φορές που η παράδοση μιλάει από μόνη της...  Άσσος.

Καλή τυχη.