Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Επιστροφή και πάλι στην αγωνιστική δράση μετά από ένα βαρετό 10ημερο λόγω των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε με ένα κουπόνι γεμάτο ντέρμπι. Απ το Άρσεναλ Τότεναμ και το Ατλέτικο Ρεάλ έως  και το Παναθηναϊκός ΑΕΚ.

Πάμε όμως στα δικά μας,

Β Αγγλίας: Λούτον Κέμπριτζ 1 1,70 (17:00)
Εδώ το 1,70 το λες και λίγο μεγάλο. Η Λούτον προέρχεται από 3 σερί παιχνίδια δίχως νίκη. Είναι απ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και απ τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Κακές εμφανίσεις σε αυτά τα τρία τελευταία ματς αλλά δεν παύει να παραμένει μία ποιοτική ομάδα ενώ εντός έδρας παραμένει δυνατή και αξιόπιστη (6-0-2). Απ την άλλη η Κέμπριτζ κινείται σε μέτρια επίπεδα, στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Κάπου εκεί δηλαδή που την αναμένουμε. Δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ σήμερα θα έχει εκτός, τον πρώτο της σκόρερ τον Ικπεάζου (17/6). Άσσος λοιπόν.

Β Αγγλίας: Ακρινγκτον Νιουπορτ Goal/Goal 1.70 (17:00)
Δε χρειάζονται και πολλά να πούμε. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ. Ειδικά η Νιουπορτ εκτός έδρας είναι η χαρά του θεάματος. Η Άκρινγκτον εντός έδρας είθισται να μπαίνει δυνατά και επιθετικά ενώ αμυντικά εμφανίζει αδυναμίες. Το αμφίσκορο νομίζω έιναι καλή επιλογή.

Α Κολομβίας: Τζαγκουάρες Ριονέγκρο 1 1,50 (22:30)
Τελευταία αγωνιστική στην Κολομβία, εκεί όπου είναι λίγο σύνθετο το τι γίνεται στο φινάλε καθώς πέρα απ την βαθμολογία πρέπει κανείς να κοιτάξει και τη συνολική βαθμολογία  και τη βαθμολογία του υποβιβασμού για να δει ποιες ομάδες καίγονται. Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις αδιάφορη ομάδα. Ακούστε τώρα τι γίνεται σε αυτό το ζευγάρι. Η Τζαγκουάρες με νίκη σώνεται. Με ισοπαλία θέλει να μην κερδίσει η Κουρτουλούα ενώ με ήττα θέλει και ήττα της Κουρτουλούα. Με λίγα λόγια θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Κουρτουλούα. Επίσης, η Τζαγκουάρες αν κερδίσει όχι μόνο θα σωθεί αλλά θα μπει και στα πλέι οφ αρκεί να μην κερδίσει η Μεντεγίν και η Τίγκρες. Αμφότερες έχουν πολύ δυσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Απ την άλλη η Ριονέκγρο είναι απ τις ελάχιστες αδιάφορες ομάδες της κατηγορίας. Θέλει απλά βαθμούς για την κατάταξη του υποβιβασμού. Η Τζαγκουάρες εντός έδρας είναι πανίσχυρη και ο άσσος είναι φυσικά μονόδρομος ως επιλογή.

*Απόδοση 3αδας 4,33

ΥΓ: Σε λίγες ώρες θα μαι εκεί που δείχνει η φωτογραφία.... Ετοιμαστείτε για video στο Facebook και τα σχετικά....

Καλή τύχη.