Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: TO COMBO BET ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3,25

Δύο κράτη, ένα Εθνος... αυτό έγινε χτες πράξη, με πολλούς παίχτες απ την Κύπρο, ειδικά στο μετόπισθεν να είναι πιο "χαλαροί" και η Εθνική μας να παίρνει την πολυπόθητη νίκη και να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ. Η Εθνική έμοιαζε σαν ομάδα που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος. Τον Σκίμπε να αποτελεί προπονητικό ανέκδοτο. Η αλήθεια είναι ότι, ουδέποτε τον είχα σε εκτίμηση. Και προφανώς αν πάμε έτσι στα πλέι οφ, δεν έχουμε καμία μα καμία τύχη.

Στοιχηματικά, πέρασε το διπλό που ήταν και το βασικό μας ποντάρισμα. Ωραία θα ήταν να έβγαινε και το χ ημιχρονο - 2 Τελικό, ώστε να έβγαινε ένα καλό μεροκάματο αλλά έγινε ένα ωραιότατο 2 στα 2 στο live, με επόμενο γκολ Βοσνία (4,50) και διπλό Ελλάδα (3,00) και έκλεισε εξαιρετικά η μέρα.

Σήμερα έχω κρατήσει μόλις ένα παιχνίδι. Άλλωστε το πρόγραμμα, πέραν των προκριματικών, δεν περιλαμβάνει κάτι το ιδιαίτερο.


Β Ιταλίας: Πεσκάρα Τσιταντέλα Combo 1+G/G 3,25 (13:30)
Το ζήσαμε και αυτό, ομάδα του Ζέμαν να κάνει δύο σερί under. Η Πεσκάρα σουλουπώθηκε, μάζεψε την άμυνα και πήρε 4 βαθμούς στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Ίσως και λόγω της γκρίνιας που υπήρξε προς τον Ζέμαν για τα αρνητικά αποτ/τα, έγινε πιο συμπαγής αμυντικά για να πάρει βαθμούς. Βέβαια ο Ζέμαν δεν γίνεται σε τέτοια ηλικία να αλλάξει συνήθειες. Όσα πάνε και όσα έρθουν είναι τα παιχνίδια της Πεσκάρα. Άλλωστε ο ίδιος δεν στάθηκε στους 4 βαθμούς αλλά στο γεγονός ότι δε έπαιξε επιθετικά η ομάδα του. Ειδικά όμως στο "Αντριάτικο" πάντα κατεβαίνει με επιθετική φιλοσοφία. Ήδη έχουν σημειωθεί 16 γκολ σε 3 αγωνιστικές. Κατά μ.ο δηλαδή στις 3 πρώτες αγωνιστικές τα εντός έδρας παιχνίδια της Πεσκάρα είχαν απο 5 γκολ. Η Τσιταντέλα απ την άλλη, μπορεί να μην θέλγει επιθετικά και να μην βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά στην κόντρα μπορεί να βρει κάποιο γκολ κόντρα στην άμυνα της Πεσκάρα που παίζει ψηλά. Οπότε το συνδυαστικό του άσσου με το αμφίσκορο στο 3,25 έχει ενδιαφέρον.


Καλή τύχη.