Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ MUST WIN

Πανάξια και παλικαρίσια η χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού. Απίστευτο πάθος απ τους παίχτες, είχα χρόνια να δω τέτοιο πάθος, να βλέπεις 2 και 3 παίχτες να πέφτουν πάνω στην μπάλα. Κορυφαίοι σίγουρα ο Μολέδο με τον Κουρμπέλη αλλά και Οδ. Βλαχοδήμος που έβγαλε δύο απίθανες φάσεις του Ολυμπιακού στα χασομέρια. Κρίμα που αυτή η ομάδα θα διαλυθεί τον Ιανουάριο. Ας ειναι καλά ο Αλαμπούφος.

Στοιχηματικά σας έγραφα χτες: "Προγνωστικά και εκτιμήσεις δεν χωρούν, το μόνο που θα αρκεστώ να πω είναι, να δείτε τις αποδόσεις και να πράξετε αναλόγως... ο νοών νοείτο..." Σε αυτά τα παιχνίδια τα προβλήματα δεν παίζουν... μπάλα! Όσοι πράξετε, πληρωθήκατε.


Γενικά χτες η μέρα δεν μας πήγε καλά έχοντας 2/5 στο live ενώ τόσο ο Διονύσης όσο και εγώ κάναμε από 1 στα 2 στις εκτίμησεις, δεν βγήκαν οι προτεινόμενες δυάδες. Σήμερα επιβάλλεται λοιπόν το come back.

Α Σουηδίας: Σούντσβαλ Χαμαρμπι 1 2,05 (16:00)
Κοιτάξτε πως έχουν τα πράγματα. Στη Σουηδία είμαστε δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Σουντσβαλ αυτή τη στιγμή είναι στα πλέι αουτ και ισόβαθμη με τη Γιόνσεπινγκ που όμως υστερεί στην ισοβαθμία και γι αυτό είναι απο κάτω. Υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Χάμαρμπι ενώ  η Γιονσεπινγκ παίζει εκτός έδρας με τη Τζουργκάρντεν που επίσης καίγεται για τη νίκη για να βει Γιουρόπα Λιγκ. Όπερ και σημαίνει ότι αν η Σουντσβαλ κερδίσει σήμερα είναι πολύ πιθανό την τελευταία αγωνιστική να κρατά την τύχη στα χέρια της και να σωθεί. Συνεπώς ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για την Σουντβσαλ, αν θέλει να σωθεί πρέπει να το πάρει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιο απλά δεν γίνεται. Υπόψη, στην Σκανδιναβία ΚΑΜΙΑ αδιάφορη ομάδα δεν χαρίζεται, δεν είναι Ελλάδα. Ο άσσος στο 2,05 είναι μια χαρά.

Β Σουηδίας: Γκέφλε Ντεγκεφορς 1 1,50 (16:00)
Παρόμοια λογική με το προηγούμενο. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Γκέφλε σήμερα κερδίζει και σώνεται και μαθηματικά. Τόσο απλά. Υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Χάμαρμπι, που θα έχει και απουσίες και μάλλον είναι σε mood διακοπών. Η Γκέφλε αν σήμερα δεν κερδίσει δύσκολα θα γλιτώσει τα πλέι αουτ αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει με την 1η Μπρομαμποικάρνα εκτός έδρας και αντιλαμβάνεστε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Αν λοιπόν δεν κερδίσει εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Γκέφλε ίσως την κατηγορία.... (η διαχρονική μου ατάκα....)

Καλή τύχη.