Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Κυριακής by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλους, κέρδισε η Εθνική Ελλάδος όπως περιμέναμε χθές και σήμερα θα περιμένουμε ευνοϊκά αποτελέσματα για να πάμε στα μπαράζ του Μουντιάλ. Στα σημερινά τώρα, έχω επιλέξει για ποντάρισμα τέσσερα παιχνίδια,με κριτήριο κυρίως ομάδες που μπορούν να μας δώσουν πολλά γκολ, και θα τα ποντάρω μονά. 
Ξεκίνημα από την αγαπημένη Πεσκάρα, η οποία μπορεί να κάνει μόνη της over τα παιχνίδια, ανεξάρτητα με ποιόν παίζει, έτσι λοιπόν και απέναντι στην Τσιταντέλα περιμένω να σκοράρουν έστω δύο φορές οι γηπεδούχοι. Συνεχίζω με το συνδυασμό g/g και over στην αναμέτρηση για την δέυτερη κατηγορία της Δανίας, Φρεντερίτσα - Θίστεντ μιας και οι δύο ομάδες σκοράρουν κατά βούληση.
Με το ίδιο σκεπτικό θα ποντάρω και στην αναμέτρηση Έμπολι - Φότζια, αφού και αυτές οι ομάδες σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι τους, σχεδόν, και υπάρχουν πιθανότητες να επιβεβαιώσουν το ποντάρισμα.
Θα κλείσω τις σημερινές επιλογές, αφήνοντας τα γκολ και πηγαίνοντας στον άσσο της Περούτζια κόντρα στην Βέρτσελι. Ξεκάθαρα ο στόχος των γηπεδούχων είναι η άνοδος, είναι δυνατοί στην έδρα τους, είναι καλύτεροι από τον σημερινό αντιπαλό τους, έτσι έυκολα ή δύσκολα περιμένω να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους με νίκη.

B' Ιταλίας 13:30 : ΠΕΣΚΑΡΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ : OVER 1,5 Η ΠΕΣΚΑΡΑ (1,75) x25

Β' Δανίας 14:45 : ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΑ - ΘΙΣΤΕΝΤ : G/G ΚΑΙ OVER (1,87) x25

B' Ιταλίας 16:00 : ΕΜΠΟΛΙ - ΦΟΤΖΙΑ : G/G KAI OVER (1,97) x25

B' Ιταλίας 16:00 : ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΒΕΤΣΕΛΙ : 1 (1,6) x25

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 857

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 757