Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Τρίτης by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλους, όπως είπε και ο Στέλιος, όντως δεν μας έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν, όμως το ταμείο γίνεται τον Μάϊο, η αυτοκριτική επιβάλλεται γιατί κανείς δεν θέλει να χάνει, αλλά είναι πολύ νωρίς για δάκρυα. 
Στα σημερινά παιχνίδια τώρα, έχω επιλέξει μια τριάδα για μονά πονταρίσματα αλλά και παρολί. Ξεκίνημα από το Champions League και την αναμέτρηση Βασιλεία - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και γκολ εκατέρωθεν, αφού και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την νίκη και μόνο την νίκη, αν δεν θέλουν να πούν σύντομα αντίο στην διοργάνωση. 
Με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα πάω και στην αναμέτρηση Χαλ - Μίντλεσμπρο, για την αγγλική Τσάμπιονσιπ, κυρίως γιατί είναι αμφότερες ομάδες που ψάχνουν το γκολ κατά κύριο λόγο και ύστερα κοιτούν την αμυνά τους, συνεπώς το αποψινό αντάμωμά τους με οδηγεί στην επιλογή του g/g.
Τελευταία επιλογή για απόψε είναι η νίκη της Ρίντ, σε συνδυασμό το over, κόντρα στην Χάρτμπεργκ, για την Β' Αυστρίας. Οι γηπεδούχοι, είναι για μένα το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, στην έδρα τους νικούν και ενίοτε με μεγάλα σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να μπουν στα μπαράζ ανόδου, πιστεύω θα σκοράρουν και θα βοήθησουν στην επαλήθευση του over, όμως δεν τους δίνω τύχη για κάτι παραπάνω, μέσα στην ισχυρή εδρα της Ρίντ.

Β' Αυστρίας 19:30 : ΡΙΝΤ - ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ : 1 ΚΑΙ OVER (2,4) x 25

Champions League 21:45 : ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ : G/G (1,95) x 25

Championship Αγγλίας 21:45 : ΧΑΛ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ : G/G (1,75) x 25

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ : 8,2 x 9,6

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 814,6

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 730