Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΟΥ ΚΡΥΦΟΙΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ....

Μετά το break λόγω εθνικών ομάδων επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς και ακολουθεί Τσάμπιονς Λιγκ. Χτες δεν ξεκινήσαμε καλά, ρισκάραμε στο live, με την ανατροπή της Μπεσίκτας σε απόδοση 4,00 στο ημίχρονο. Στο 48' μπήκε ο Μπάμπελ, στο 49' άφησε την Μπεσίκτας με 10 παίχτες. Κοινώς, χάσαμε το bet απ τα αποδυτήρια.... 

Πάμε όμως στα σημερινά,

Α Σκωτίας: Ειρ Ερντρόνιανς 1 1,44 (17:00)
Η Ειρ μαζί με τη Ρειθ ειναι απ τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και εκείνες που θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για την 1η θέση. Η Ειρ έχει την καλύτερη επίθεση κατηγορίας. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και μέσα στην έδρα της μετρά (2-1-1). Η Έντρι που θα έχει και κάποιες απουσίες σήμερα, εκτός έδρας έχει αδυναμίες ενώ αμυντικά είναι ευάλωτη. Η Ειρ μπαίνει επιθετικά στα παιχνίδια της, οπότε δεν βλέπω έκπληξη. Άσσος.

Α Αργεντινής: Κολόν Τεμπερλέι 1 1,75 (20:05)
Η Κολόν μέχρι και την διακοπή κάτι είχε αρχίσει να δείχνει, ανέβαινε αγωνιστικά αν και στο τελευταίο με τη Σαν Λορέντζο πρέπει να πούμε ότι δεν ήταν καλή. Μάλλον εκ τύχης πήρε το 0-0. Εντός έδρας ωστόσο είναι δυνατή και υποδέχεται την Τέμπερλει που μόλις προ δύο αγωνιστικών πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Άρσεναλ Σαραντί. Ως ομάδα είναι ένα σκαλί πιο κάτω απ την Κολόν. Προέρχεται και από 3αρα κόντρα στην Εστουδιάντες που την προσγείωσε και πάλι στην πραγματικότητα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας. Και νομίζω ότι ο άσσος αποτελεί μία καλή επιλογή.

Α Γαλλίας: Λιλ Τρουά 1 1,65 (21:00)
Δεν είμαι της λογικής, ότι "πρέπει να κερδίσει" αλλά όπως και να το κάνουμε αν δεν κερδίσει και σήμερα η Λιλ, ποιον θα κερδίσει; Η Λιλ που έχει ξεκινήσει με μόλις μία νίκη σε 7 αγωνιστικές και μόλις 4 γκολ ενεργητικό, σήμερα έχει την ευκαιρία για ένα restart. Αν δεν κερδίσει και σήμερα ας αναθεωρήσει στόχους.

Καλή τύχη.