Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα έχοντας 1 στα 3 στις εκτιμήσεις στο live και 1 στα 3 στο site, με τη Λιλ να μας χαλάει τη 2αδα στο 92 όπου ισοφαρίστηκε με πέναλτι. Γενικά πάντως η μέρα δεν ήταν καλή με πολλά σημεία να σπάνε. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά:

Σούπερλιγκ: Παναιτωλικός Λεβαδειακός 1 1,85 (18:15)
Ο Λεβαδειακός κάνει ονειρεμένη σεζόν, είναι αήττητος παρακαλώ(!!) αλλά όπως και να το κάνουμε έχει πιάσει ταβάνι. Είναι κάτι πάνω απ τις δυνατότητες του και σιγά σιγά θα αρχίζει να ξεφουσκώνει. Απ την άλλη ο Παναιτωλικός, μία ομάδα κόσμημα, για το ελληνικό πρωτάθλημα, μακριά απ τα συστήματα και υγιές σωματείο, καλοδουλεμένο σύνολο όπου προέρχεται από δύο σερί νίκες με Πλατανιά και Παναθηναϊκό, σε αμφότερα τα παιχνίδια ήταν εξαιρετικός. Όπως έγραψα και χτες στο facebook, ο άσσος στο 1,85 είναι μεγάλος...

Α Νορβηγίας: Κριστιανσουντ Βίκινγκ 1 1,88 (19:30)
Στη Νορβηγία έχουμε φτάσει, μαζί με τη σημερινή αγωνιστική, εξι αγωνιστικές πριν το φινάλε και κατά συνέπεια τα κουκιά είναι μετρημένα. Η Κρίστιανσουντ είναι στο +4 απ τη ζώνη των πλέι αουτ του υποβιβασμού και αν νικήσει σήμερα την τελευταία και υποβιβασμένη Βίκινγκ ουσιαστικά κάνει μεγάλο άλμα σωτηρίας. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια (Ααλεσουντ, Οντ, Μολντε) και αν σήμερα δεν κερδίσει θα μπλέξει. Όπως έχω τονίσει κατ επανάληψιν στην Σκανδιναβία η έννοια της αδιαφορίας είναι σχετική. Δεν υπάρχει περίπτωση η Βικινγκ να ανοίξει τα πόδια. Απλά λέμε ότι δεν έχει κίνητρο αφού έχει ήδη πέσει και εκτός έδρας μετρά (1-1-8). Ο άσσος στο 1,88 ειναι τίμιος. 

Ουρουγουάη: Νασιονάλ Ελ Τάνκε 1 1,45 (22:30)
Η Νασιονάλ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα με (3-1-2) στις πρώτες έξι αγωνιστικές και η διαφορά απ την 1η Πενιαρόλ είναι ήδη στους 8 βαθμούς και όπως αντιλαμβάνεστε περιθώρια για νέα γκέλα, δεν υφίστανται. Ειδικά με ομάδες τύπου Ελ Τάνκε, όπου η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλος. Άσσος.

Καλή τύχη.