Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΚΟΛ

Δεν πήγε καθόλου καλά το σαβ/κο, φάνηκε ξεκάθαρα απ τα ποσοστά μας. Διανύουμε μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Τόσο ο Σεπτέμβριος όσο και ο Οκτώβριος δεν κύλησε καθόλου καλά. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω απ το δάχτυλό μου και όταν χάνω οφείλω να το πω. Παρά ταύτα όμως, ΟΛΕΣ οι στήλες του site έχουν θετικό πρόσημο. Δείγμα της σωστής διαχείρισης ακόμα και στις ήττες.

Πάμε τώρα στα σημερινά μην χάνουμε άσκοπα το χρόνο μας.

Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα σε πρώτο πλάνο απόψε, εκεί όπου ο Βαλβέρδε επιστρέφει ως αντίπαλος πια στο Γ. Καραΐσκάκης και την Μπαρτσελόνα άνετη με ανεβασμένο ηθικό και στο +8 απ τη Ρεαλ στο πρωτάθλημα ενώ και στον όμιλο αναμένεται να καθαρίσει την πρωτιά. Παιχνίδι που εξαρτάται απ τα κέφια της Μπαρτσελόνα. Η αίσθηση μου είναι ότι ο Βαλβέρδε δεν θα πατήσει το γκάζι, θα το πάει το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό και δεν αποκλείω ο Ολυμπιακός να βρει δίχτυα. Ναι, ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Διαφορετικά παιχνίδια. Το σημερινό είναι πρόκληση και ο συνδυασμός της μέτριας αμυντικής λειτουργίας της Μπαρτσελόνα όπου θα λείπει και ο Πικέ και της δύναμης της έδρας, το goal/goal σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει. Δυαράκι το αμφίσκοφο λοιπόν.

Ρόμα Τσέλσι το επόμενο παιχνίδι οπού επίσης έχω κατασταλάξει στο αμφίσκορο και στο διπλό. Φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι ότι αμφότερες οι ομάδες έχουν κενά στην άμυνα. Ειδικά η Ρόμα χωρίς τον Μανωλά πίσω θα μου κάνει εντύπωση αν δεν δεχθεί το γκολ. Αντίστοιχα και η Ρόμα, όπως φάνηκε και στο 3-3 του Λονδίνου μπορεί να βρει το γκολ. Σαν σημείο η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς τα δεξιά το διπλό της Τσέλσι στο 2,70 δεν το λες και άσχημο, κρατάω και το αμφίσκορο όμως. Η απουσία του Μανωλά μπορεί να αποδειχθεί κομβική στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Καλή τύχη.