Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Ένα ακόμα κουραστικό και αδιάφορο στοιχηματικό break με τις εθνικές ομάδες να παίζουν την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων, όπου λίγο έως πολύ η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει στο ποιες ομάδες θα πάρουν την πρόκριση. Η Εθνική μας θέλει απόψε τη νίκη επί της Κύπρου και βλέπουμε... για την πρόκριση διότι πολύ πιθανό είναι  ότι ακόμα και να πάρουμε τη 2η θέση, πολύ πιθανό να μείνουμε εκτός ως η χειρότερη 2η ομάδα των ομίλων.

Πάμε όμως να τα πιάσουμε απ την αρχή:

Α Αγγλίας: Νορθάμπτον Μπριστολ Ρόβερς 1Χ 1,60 (17:00)
Η Νορθάμπτον με τον Χαλσεμπάινκ στον πάγκο έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, μετρά (0-2-3) στα τελευταία πέντε παιχνίδια, σκοράρει μόνο με τάμα αλλά είναι απ τις φορές που οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια και εξηγούμαι. Η Νορθάμπτον ναι μεν τρέχει ένα αρνητικό σερί αλλά έπαιξε με Σάουθεντ εκτός, απ τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας, με Γουίγκαν εκτός, η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, Ντονς εκτός έδρας και Ρόδεραμ. Και στα πέντε αυτά ματς, το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ. Συνεπώς καλό είναι να βλέπουμε τα νούμερα αλλά να κοιτάζουμε και πίσω απ τα νούμερα. Κάτι σημαντικό ακόμα. Η Νορθάμπτον, έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ωστόσο μπροστά έχει καλούς παίχτες και κάποια στιγμή νομίζω θα ξεμπουκώσει. Η Μπριστολ Ρόβερς, εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη. Έχει απ τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας και άσσος δίνει 3,00. Παίρνω λοιπόν το ρίσκο και πάω στην έκπληξη. Καλύπτω και με Χ, για τους λιγότερο τολμηρούς.

ΠΠΚ: Κύπρος Ελλάδα 2 1,57 (21:45)
ΠΠΚ: Κύπρος Ελλάδα Χημ/2τελ 3,60 (21:45)
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ως προς την αναγκαιότητα του να γίνει το 2 στα 2 με Κύπρο και Γιβλαρτάρ και μετά αφενός να αναμένουμε μία γκέλα της Βοσνίας ώστε να πάρουμε τη 2η θέση και μετά βλέπουμε.... Και το λέω έτσι διότι η 2η θέση δεν εξασφαλίζει αυτόματη είσοδο στα μπαράζ δεδομένου ότι η χειρότερη 2η μένει εκτός μπαράζ. Αυτη τη στιγμή ο όμιλος μας βγάζει χειρότερη δεύτερη θεση. Άρα η Εθνική για να πάρει το εισιτήριο των μπαράζ, θέλει νίκη απόψε στην Κύπρο, νίκη με το Γιβλαρτάε, γκέλα της Βοσνίας και συνδυασμό αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους. Και το κακό είναι ότι δεν έχεις Ρεχάγκελ στον πάγκο, που ο Γερμανός είχε αστρο. Όπως τα ήθελε ερχόντουσαν τα αποτ/τα. Πέρα απ την πλάκα, η Εθνική πληρώνει το 0-0 με την Εσθονία στο Γ. Καραϊσκάκης και τις αλλοπρόσαλλες τακτικές και εμμονές του Σκίμπε. Εν πάση περιπτώσει, μην πλατιάζουμε, νομίζω ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Εθνική μας, θα το πάρει το ματς. ΔΕΝ θα είναι εύκολο, ΔΕΝ θα ανοίξουν τα πόδια στην Κύπρο, που έχει παίξει εξαιρετικά στα προκριματικά αλλά στο τέλος θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στης νίκης.

***Και επειδή η Bet365 έχει Δωρεάν Στοίχημα Σε εξέλιξη. Θα πάμε με 2 pre game, ώστε να ανοίξουμε το Δωρεάν Στοίχημα στο live. Και με το που ξεκινήσει ο αγώνας θα πάμε με Χ ημιχ - 2 τελ στο 3,60.


Αυτά προς τον παρόν και εννοείται ότι θα τα πούμε και στο live το βράδυ.