Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

"Εκτιμήσεις Τετάρτης by Διονύσης"

Καλησπέρα σε όλους, όπως έχουμε ξαναπεί για το στοίχημα, το μεγαλύτερο ποσοστό για να πάμε ταμείο είναι το σωστό "διάβασμα" των παιχνιδιών. Προχθές πέρασαν εφτά σημεία, χθές χάθηκαν τρεία και κάπως έτσι θα πηγαίνουμε μέχρι τον Μάϊο, που θα γίνει το τελικό μας ταμείο. Χθές για παράδειγμα, έπεσα πολύ έξω στο διάβασμα που έκανα για το Μονακό - Πόρτο, γιαυτό και δεν το πληρώθηκα.
Αφήνω όμως τον πρόλογο και περνάω στο κυρίως θέμα, που είναι η αποψινή μου δυάδα από το Champions League. Καταρχήν θα ποντάρω στην νίκη της Παρί εναντίον της Μπάγερν στο Παρίσι. Ξέρω πως πολλοί δεν συμπαθούν τους νεόπλουτους των Αράβων και γνωρίζω πως οι Γερμανοί "μετρούν" πολύ περισσότερο στο ποδοσφαιρικό χάρτη, όμως κατά την γνώμη μου αυτή την εποχή, οι γηπεδούχοι είναι σε θέση ισχύος σε ρόστερ, έχουν επίθεση φωτιά ενώ οι Βαυαροί έχουν...Ουλράϊχ. Επίσης έχουν και αυτοί καταξιωμένο προπονητή και μεγάλο κίνητρο να αποδείξουν πραγματα σε όλους, μετά το περσινό κάζο και την εξάρα από την παρέα του Μέσσι. Οι Άραβες θέλουν την κούπα και κάτι τέτοιες νίκες όπως αυτή που αναμένω απόψε, τους φτιάχνουν.
Τέλος μιάς και ανέφερα την Μπαρτσελόνα, η δυάδα μου θα κλείσει με το αμφίσκορο όβερ στην επισκεψή της στην Λισαβώνα, για τον αγώνα με την φορμαρισμένη Σπόρτιγκ. Θεωρώντας ως δεδομένο ένα - δύο γκολ από τους Καταλανούς και πιστέυοντας πως οι γηπεδούχοι μπορούν να σκοράρουν οδηγούμε σε αυτή την επιλογή. Τα υπόλοιπα γύρω στις 22:30.

Champions League 21:45 : ΠΑΡΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ : 1 (2.10)

Champions League 21:45 : ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ : G/G KAI OVER (1.80)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000

ΑΠΟΔΟΣΗ : 3.80 x 25

ΤΡΕΧΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 836,3