Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

Η αλήθεια είναι ότι ο Σεπτέμβριος δεν μας έχει πάει καλά. Τα ποσοστά έχουν πέσει παρά ταύτα όλες οι στήλες παραμένουν σε θετικό πρόσημο και είναι στο συν. Σημαντικό και αυτό σε περιόδους που δεν πας καλά. Πέρασε και η 1η αγωνιστική σε Champions League και Europa League. Με τον Ολυμπιακό να χάνει εύκολα απ την Σπόρτινγκ με 0-3 ημιχρονο και 2-3 τελικό. (Μίνι ανατροπή κατά τον κυρ Σάββα) και την ΑΕΚ να παίρνει διπλό μέσα στη Ριέκα. Γενικότερα τα αποτελέσματα κύλησαν όπως τα αναμέναμε με 1-2 εκπλήξεις (του Ολυμπιακού και της Νάπολι βασικά).

Πάμε τώρα στα δικά μας, όπου ενδεχομένως θα ξαφνιάσω κάποιους αλλά θα κρατήσω μόνο ένα παιχνίδι. Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα. Σε αντίθεση με αύριο όπου θα κάνουμε δυνατό παιχνίδι με Σλοβενία. Θα το αναλύσουμε φυσικά αύριο.

Πρέμιερ Λιγκ: Νιουκαστλ Στόουκ Χ2 1,65/ 2 Draw No Bet 2.30 (17:00)
Εδώ για να μαι ειλικρινής δεν μπορώ να καταλάβω τις αποδόσεις. Απ τη μία έχεις την πολύ ποιοτική Στόουκ που έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και προέρχεται απ την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Γιουνάιτεντ και απ την άλλη μία Νιουκαστλ που οκ, προέρχεται από δύο σερί νίκες αλλά τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, μπήκαν απλά κάτω απ το χαλί. Και δεν θέλει και πολύ να ξανά αρχίσει η γκρίνια στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ. Η Νιουκαστλ επίσης βρήκε και τα έκανε. Έριξε 3 στην άθλια Γουεστ Χαμ και κέρδισε 1-0 τη Σουόνσι που ήταν παιχνίδι του μισό μηδέν. Η Σούονσι χάνει τρομερή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και στα καπάκια βάζει το γκολ η Νιουκαστλ και πήρε το παιχνίδι. Η Στόουκ με Τσούπο Μότινγκ στην κορυφή και ακραίους Χεσέ και Σακίρι μπορεί εύκολα να βρεί το γκολ. Αν κρατήσει και πίσω δεν αποκλείω να πάρει ακόμα και το διπλό, βάζω ωστόσο κάλυψη την ισοπαλία είτε στο Χ2 είτε στο Draw No bet.

Καλή τύχη.