Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΣΟΝΕΡΙ

Περίεργη μέρα η χθεσινή. Πέρασε εύκολα & ξεκούραστα το δυνατό μας σημείο με το 2 της Μίντλεσμπρο σε αποδ 2,00 και χάσαμε το αμφίσκορο στο Έλγκιν Άνναν που ήταν 0-1 από νωρίς. Ενώ στο live χάσαμε το διπλό της Ντόρτμουντ. Πάμε στα σημερινά:

Α Ιταλίας: Λάτσιο Μίλαν Χ2 1,60 (16:00)
Το πρώτο κρίσιμο τεστ για τους Ροσονέρι στη σεζόν. Οι Κινέζοι έριξαν άνω των 200 εκατ ευρώ (!!!) σε μεταγραφές φέρνοντας στο Μιλάνο τον Μπονούτσι, τον Αντρέ Σιλβα απ την Πόρτο, τον Τσαλχάνογλου απ τη Λεβερκούζεν, τον Μπίγλια απ την Λάτσιο, τον Μπορίνι απ τη Σάντερλαντ κ.α Σημαντική ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα για τους Ροσονέρι, είναι η πρωταθλήτρια των μεταγραφών, υπερπλήρες το ρόστερ και πλέον το μπαλάκι περνάει στον Μοντέλα όπου πρέπει να φτιάξει ομάδα. Ίδου λοιπόν το πρώτο τεστ κόντρα στην αποδυναμωμένη Λάτσιο λόγω Κειτά και Μπίγλια. Προφανώς το παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τη Μίλαν, μιλάμε για ντέρμπι. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι η Μίλαν, ποιοτικά είναι ανώτερη, κάτι τέτοιο αναμένω να φανεί και στο χορτάρι οπότε πάμε στο Χ2.

Σουπερλιγκ: Κέρκυρα Παναθηναϊκός 2 1,72 (20:30)
Δύο στα δύο ο Παναθηναϊκός σε ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ. Ο Ουζουνίδης είχε δύο βδομάδες να δουλέψει με τους νέους παίχτες. Οι μεταγραφές είναι καλές. Παρ΄ότι το μπάτζετ είναι φτωχό, υπήρξε καλύτερη διαχείριση. Είναι πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό η παρουσία του Ουζουνίδη στον πάγκο. Η Κέρκυρα απ την άλλη θα παλέψει φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ντεμπουτάρει στον πάγκο της σήμερα ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο Παναθηναικός δεν έχει καλή παράδοση στο νησί των Φαιάκων αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Το διπλό έχει ανέβει στο 1,72 (!!) και ομολογώ ότι δεν το περίμενα καθώς η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το διπλό θα ήταν κοντά στο 1,60. Άρα το 1,72 το βάζω χωρίς δεύτερη σκέψη στο παιχνίδι  μου.

Α Γαλλίας: Μαρσέιγ Ρεν 1 1,60 (22:30)
Η Μαρσέιγ προέρχεται απ την ηχηρή σφαλιάρα και την εξάρα απ την Μονακό. Μία τόσο βαριά ήττα είναι προφανές ότι δημιούργησε αρκετούς κλυδωνισμούς στην ομάδα. Έγιναν άμεσα απ τη διοίκηση δύο ενδεκαδάτες μεταγραφές με τον στοπερ Αμπντενούρ να έρχεται απ τη Βαλένθια και τον Μήτρογλου απ τη Μπενφίκα. Ο Μήτρογλου όμως σήμερα δεν θα είναι διαθέσιμος και το ντεμπούτο του πάει για την άλλη βδομάδα. Η Μαρσέιγ λοιπόν καλείται άμεσα να ξεπεράσει το σοκ της ήττας με τη Μονακό, σίγουρα η διακοπή θα της έκανε καλό. Βρίσκει απέναντι της μία Ρεν που παραδοσιακά εκτός έδρας είναι αδύναμη και στις δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξε πολλά κενά στην άμυνα. Άσσος λοιπόν στο 1,60.

Καλή τύχη.