Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΠ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΩΣ ΤΗ Β ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

Χτες είναι απ τις στιγμές που λες ότι ήσουν άτυχος και αυτό διότι η Τορίνο, που μας χάλασε τη 2αδα, έπαιζε απ το 25' με 10 παίχτες όπερ και σημαίνει ότι το αμφίσκορο έγινε πολύ δύσκολο και εν τέλει χάθηκε. Υπάρχουν και αυτά. Γενικότερα πάντως ήταν καλή μέρα η χθεσινή, ο Διονύσης πλήρωσε με τη δυάδα στο site, πλήρωσε και η βραδινή 3αδα στο facebook που έδωσε, πλήρωσαν και τα live που έδωσε.



Πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: Βερόνα Λάτσιο 2 1,60 (16:00)
Η Λάτσιο προσγειώθηκε απότομα μεσοβδόμαδα απ τη Νάπολι, με την εντός έδρας ήττα με 1-4 απ τη Νάπολι. Το αποτέλεσμα πάντως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθ ότι η Λάτσιο δεν ήταν τόσο κακή, ίσα ίσα που μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι ήταν και λίγο άτυχη σε ορισμένες φάσεις. Όπως και να έχει είναι μία ήττα που ταρακουνά. Σήμερα θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην πολύ μέτρια Βερόνα, που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια η Λάτσιο έχει σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν, δεν έχει άμυνα αλλά και χωρίς την άμυνα είναι σε θέση να το πάρει το παιχνίδι. Διπλό λοιπόν στο 1,60.




Ελλάδα: Πανιώνιος Λάρισα 1 1,60 (18:15)
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για την ανωτερότητα του Πανιωνίου. Επιστρέφει και ο Μασούντ που εξέτισε την τιμωρία του στο κύπελλο. Η Λάρισα έχει επιπλέον και την κούραση να αντιμετωπίσει απ το παιχνίδι στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Ο άσσος στο 1,60 είναι απ τα στηρίγματα της ημέρας.

Β Νορβηγίας: Σαντνες Στρόμεν 1 1,60 (19:00)
Τα κουκιά αρχίζουν και γίνονται μετρημέρα σε απόλυτο βαθμό καθ ότι είμαστε στην τελική ευθεία στη Β Νορβηγίας, όπου απομένουν 6 αγωνιστικές. Η Σάντνες κυνηγά τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην 1η κατηγορία είναι στο -4 απ τη Στάρτ και πλέον κάθε λάθος στοιχίζει ακριβά. Περιθώρια για νέα γκέλα δεν υπάρχουν. Εντός έδρας είναι δυνατή (6-5-1) και υποδέχεται τη Στρόμεν, που έχει μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ. Συμπαθητική ομάδα αλλά με ταβάνι. Στο τέλος της χρονιάς, θα είναι ικανοποιημένη με μία θέση κοντά στα πλέι οφ. Άσσος κινήτρου λοιπόν.

Καλή τύχη.